Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » E-napló vezetése egy iskolába...

E-napló vezetése egy iskolába hogy várható el számítógép hiányában: Hol vezessék a tanárok az e-naplót otthon a sajt gépen talán? De miért is tennék?

Figyelt kérdés

Ha egy iskolába bevezetik az enaplót is (a papírnaplóval párhuzamosan) és az iskolában konkrétan 1 db tanárok által használható netes gép sincs akkor a tanárok hol és min vezessék az enaplót?

Uis szabály az is hogy a bejegyzéseket még az adott tanórán max óra utáni szünetben meg kell tegyék. Amihez kéne mondjuk az összes tanteremben és a tanáriban egy-egy netes PC.

De nincs ez se. Tessék figyelni középiskola Bp 2018, amely iskolában EGY DARAB használható gép sincs. Egy se. Van egy a titkárságon csak az iskolatitkár használhatja és van egy az ig irodában csak az igazgató és sleppjének kizárólagos használatára. És slussz. Ennyi.

Info terem nincs.

HOL ÉS MIN vezessék a tanárok az enaplót? Otthon a saját gépen saját nettel?

Az ugye nem megy egyrészt mert miért is kéne saját eszköz a munkahelyi dolgokhoz másrészt ugye a bejegyzéseket elvileg még az órán meg kéne tenni és nem akkor ha a tanár este ötkör hazaér....

Az igazgatónak ezek a kérdések fel lettek téve semmi maszlag válasz jött konstruktívnak kell lenni „úgy kell hozzáállni“ meg kell oldani és nem „menekülni“ a munkától...

Ez a válasza. Egy kalap szar egy semmi.

Ti mit lépnétek ilyen szituban?

2018. febr. 13. 12:37
1 2 3
 21/24 A kérdező kommentje:

"hogy kiket kell akkor is átengedni, ha semmit sem tudnak."

Dettó!!!!! Ugyanez!! előre ki van adva ki az aki nem bukhat még akkot se ha a nevét se tudja.

Előre ki van adva ki az aki hármasnál rosszabb ne lehet és nem is lesz. Nem azért mert tud az illető hanem mert a tanár félti az állását és megadja inkább a jegyet a semmire.

Dettó!!!!

2018. febr. 14. 18:12
 22/24 anonim ***** válasza:

Hm...akkor ezek szerint elég sok iskolában van ilyen. Az is furcsa volt, hogy magyarból évfolyamelsőként végeztem folyamatosan, az én érettségim lett a legjobb. Ezt büszkén mesélte is a magyartanár. A szóbeli vizsgán szintén ötöst kaptam. Az "eredményhirdetésnél" aztán valamiért nem én lettem az évfolyamelső, hanem az igazgató barátnőjének a lánya. Aki a legutolsó vizsgán volt olyan állat, hogy elköpte, hogy megkapta a kérdéseket és begyakorolta. Akkor fogtam, átvettem a bizonyítványom és otthagytam mindenkit a francba. A haverom, aki szintén kitűnő volt végig, hasónlóképp járt, szóval együtt robogtunk ki az ajtón.

Nem tudom sírjak-e vagy nevessek...csak előttem van, ahogy munka után megfeszülünk hogy tanuljunk (heti 2x összeültünk tanulni), kitűnők lettünk, de aztán mégis egy olyasvalaki lett jobb, aki az igazgató baráti köréből való. :D

Így utólag vicces, akkor nem volt az...

2018. febr. 14. 19:42
 23/24 A kérdező kommentje:

" de aztán mégis egy olyasvalaki lett jobb, aki az igazgató baráti köréből való. :D "

Na jó de amit mondtam: mit ér majd az a megvett jegy később a továbbtanulásban munkaerőpiacon???

lehet megvenni pistikének a jegyet és ezzel majd még tán egyetemre is bejut de első félévben az első zhn mint a fosos macska iszkol majd el mert ott már semmit se ér a megvett jegy ott tanulni kéne....

Az meg kimegy a munkaerőpiacra ezzel a hozzáállással ezzel a tudással (majd apuci megveszi) hát ugyanez. Első héten kivágják a francba ha rájönnek hogy 2x2-t nem tud összeszorozni...

majd az élet benyújtja ezekért a számlát.

2018. febr. 15. 08:53
 24/24 anonim ***** válasza:
El nem hiszem, hogy ilyen van.
2018. márc. 17. 00:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!