E-napló vezetése egy iskolába hogy várható el számítógép hiányában: Hol vezessék a tanárok az e-naplót otthon a sajt gépen talán? De miért is tennék?
Ha egy iskolába bevezetik az enaplót is (a papírnaplóval párhuzamosan) és az iskolában konkrétan 1 db tanárok által használható netes gép sincs akkor a tanárok hol és min vezessék az enaplót?
Uis szabály az is hogy a bejegyzéseket még az adott tanórán max óra utáni szünetben meg kell tegyék. Amihez kéne mondjuk az összes tanteremben és a tanáriban egy-egy netes PC.
De nincs ez se. Tessék figyelni középiskola Bp 2018, amely iskolában EGY DARAB használható gép sincs. Egy se. Van egy a titkárságon csak az iskolatitkár használhatja és van egy az ig irodában csak az igazgató és sleppjének kizárólagos használatára. És slussz. Ennyi.
Info terem nincs.
HOL ÉS MIN vezessék a tanárok az enaplót? Otthon a saját gépen saját nettel?
Az ugye nem megy egyrészt mert miért is kéne saját eszköz a munkahelyi dolgokhoz másrészt ugye a bejegyzéseket elvileg még az órán meg kéne tenni és nem akkor ha a tanár este ötkör hazaér....
Az igazgatónak ezek a kérdések fel lettek téve semmi maszlag válasz jött konstruktívnak kell lenni „úgy kell hozzáállni“ meg kell oldani és nem „menekülni“ a munkától...
Ez a válasza. Egy kalap szar egy semmi.
Ti mit lépnétek ilyen szituban?
"hogy kiket kell akkor is átengedni, ha semmit sem tudnak."
Dettó!!!!! Ugyanez!! előre ki van adva ki az aki nem bukhat még akkot se ha a nevét se tudja.
Előre ki van adva ki az aki hármasnál rosszabb ne lehet és nem is lesz. Nem azért mert tud az illető hanem mert a tanár félti az állását és megadja inkább a jegyet a semmire.
Dettó!!!!
Hm...akkor ezek szerint elég sok iskolában van ilyen. Az is furcsa volt, hogy magyarból évfolyamelsőként végeztem folyamatosan, az én érettségim lett a legjobb. Ezt büszkén mesélte is a magyartanár. A szóbeli vizsgán szintén ötöst kaptam. Az "eredményhirdetésnél" aztán valamiért nem én lettem az évfolyamelső, hanem az igazgató barátnőjének a lánya. Aki a legutolsó vizsgán volt olyan állat, hogy elköpte, hogy megkapta a kérdéseket és begyakorolta. Akkor fogtam, átvettem a bizonyítványom és otthagytam mindenkit a francba. A haverom, aki szintén kitűnő volt végig, hasónlóképp járt, szóval együtt robogtunk ki az ajtón.
Nem tudom sírjak-e vagy nevessek...csak előttem van, ahogy munka után megfeszülünk hogy tanuljunk (heti 2x összeültünk tanulni), kitűnők lettünk, de aztán mégis egy olyasvalaki lett jobb, aki az igazgató baráti köréből való. :D
Így utólag vicces, akkor nem volt az...
" de aztán mégis egy olyasvalaki lett jobb, aki az igazgató baráti köréből való. :D "
Na jó de amit mondtam: mit ér majd az a megvett jegy később a továbbtanulásban munkaerőpiacon???
lehet megvenni pistikének a jegyet és ezzel majd még tán egyetemre is bejut de első félévben az első zhn mint a fosos macska iszkol majd el mert ott már semmit se ér a megvett jegy ott tanulni kéne....
Az meg kimegy a munkaerőpiacra ezzel a hozzáállással ezzel a tudással (majd apuci megveszi) hát ugyanez. Első héten kivágják a francba ha rájönnek hogy 2x2-t nem tud összeszorozni...
majd az élet benyújtja ezekért a számlát.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!