E-napló vezetése egy iskolába hogy várható el számítógép hiányában: Hol vezessék a tanárok az e-naplót otthon a sajt gépen talán? De miért is tennék?
Ha egy iskolába bevezetik az enaplót is (a papírnaplóval párhuzamosan) és az iskolában konkrétan 1 db tanárok által használható netes gép sincs akkor a tanárok hol és min vezessék az enaplót?
Uis szabály az is hogy a bejegyzéseket még az adott tanórán max óra utáni szünetben meg kell tegyék. Amihez kéne mondjuk az összes tanteremben és a tanáriban egy-egy netes PC.
De nincs ez se. Tessék figyelni középiskola Bp 2018, amely iskolában EGY DARAB használható gép sincs. Egy se. Van egy a titkárságon csak az iskolatitkár használhatja és van egy az ig irodában csak az igazgató és sleppjének kizárólagos használatára. És slussz. Ennyi.
Info terem nincs.
HOL ÉS MIN vezessék a tanárok az enaplót? Otthon a saját gépen saját nettel?
Az ugye nem megy egyrészt mert miért is kéne saját eszköz a munkahelyi dolgokhoz másrészt ugye a bejegyzéseket elvileg még az órán meg kéne tenni és nem akkor ha a tanár este ötkör hazaér....
Az igazgatónak ezek a kérdések fel lettek téve semmi maszlag válasz jött konstruktívnak kell lenni „úgy kell hozzáállni“ meg kell oldani és nem „menekülni“ a munkától...
Ez a válasza. Egy kalap szar egy semmi.
Ti mit lépnétek ilyen szituban?
"Esetleg reklamálhatsz valami hivatalnál de mit érnél vele?"
Még ez sem mert ez alapítványi így nem "rohanhatok" a klikhez sem.
Max a fenntartóhoz mehetek és ha oda mennék akkor garantáltan másnap már nem lenne állásom.
De ha nem végzem el az enaplós admin akkor se lesz sokáig.
"osztályba jártunk az egyik jó barátommal, de mégis máshogy hívták az ofőnket stb... :"
És ez így van és én erre is tudom a maygarázatot.... elmondjam? Szánalmas előre szólok.
Van egy 30 fős osztály kinevezünk 1 osztályfőnököt. Az of teljes osztályért felel ezért osztályfőnöki pótlék jár neki mely jogszabályban rögzített.
De nevezzünk ki KETTŐ of-et egy osztályba.... és mindegyik csak 15-15 emberért felel.
Teljes osztályt vezet? nem. Jár neki a pótlék...? nem....
Na ennyi. Arról szól hogy elcsalja a vezetés azt a szar kis pénzt is.
Menj máshova, ha nem tetszik.
Nem tudom, hogy miért kérdés ez neked, ha más dolgok sem valósulnak meg úgy, ahogy kéne.
"Az, aki be sem járt fél évig (esti iskola) v"
Ó az hagyján!!!! Itt bőven vannak akiik egész évben be se járnak és nem esti hanem NAPPALI tagozat de szólni nekik nem szabad (mert akkor jaj elmennek és mi lesz a normatívával) hiányzónak nem szabad őket írni (mert akkor jaj ki kéne rúgni a hiányzás miatt és jajj mi lesz a normatívával) és év végén szülő bevonaglik az igazgatóhoz ajtó becsukódik benn történik ami történik (nyilván boríték... ismerjük ) majd nagy mosolyogva szülők kijönnek és egész évben be se járó szutyokpistike meg kapja a hármasokat a semmire....
így megy ez és nem csak itt.
Igen, nálunk is voltak hasonló dolgok. Fél évig (érettségi előtt) nem volt angoltanárunk. Nyilván az jobban megszívta, aki alig makogott angolul, de pl.én is lerontottam a kitűnő angolomat az érettségin és azért nem mindenki úgy van vele, hogy elég a kettes.
A töritanár pl.rühellte a képemet az elejétől kezdve, nála nem tudtam hármasnál jobb jegyeket összeszedni. Akkor sem, ha az év végi írasbelim négyes lett. Kimentem felelni és ha 10 percig folyékonyan makogtam (nem mellébeszélés volt) akkor is közölte mosolyogva, hogy ez kevés. Volt akit leállított 2 perc után és mondta, hogy 4-es vagy 5-ös. :D nekem is nagyon elegem volt az egészből már a vége felé. Ezért is volt, hogy néha kifejeztem a nemtetszésem, aminek meglett az eredménye.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!