Milyen lesz a középsulis élet?
A baj az hogy egy mostani osztálytársam is egy iskolába fog járni velem, és igazából utáljuk egymást. Attól félek hogy mindenféle rosszat fog terjeszteni majd rólam...
Meg még nem tudom hogy középsuliba lehet-e (mármint nem ciki) mondjuk olyam cuccot vinni mint pl. ceruzát aminek boholy van a végén, vagy kidíszített füzet.
Nagyon emberektől függ, a közösségtől.
Itt például semmi sem ciki, a lányok
ilyen kislányos ruhákban meg cuccokban járnak,
a fiúk is eszméletlenül néznek ki, mégis
szeretik egymást és elfogadás van.
Az ilyen ceruza meg kidíszített füzet ha ciki lesz, akkor neked kell őket pofánröhögni hogy képesek ezt cikinek látni.
Ez olyan mintha ciki -e az hogy ha látszódik a kisujjam. Majdcsak nem lesznek ennyire fogykosak.
Ne aggódj, gondolom neked is van valami cikis sztroid az osztálytársadról, tehát nem lenne értelme bármit is terjesztenie rólad, ha tudja, hogy te is megteheted ugyanezt.:D
Egyébként ez nagyon sok mindentől függ.
Baráti körömben szinte mindenkinek jól ment a beilleszkedés, szereti az iskoláját. Van aki az elején még ki akart iratkozni, de azóta már mindenkivel kibékült szinte. Évfolyamból is akik jönnek vissza az általánosba helyzetjelentést adni, mindannyian szeretik az új sulit.:)
Az nagyon fontos, hogy szeresd is a szakot amire mész! Én egy olyan szakra mentem, amit általánosban csak úgy megtűrtem, nem volt nehéz, viszont mivel ,,még jó lesz ezt tudni", erre jelentkeztem.
Na, most ott tartok, hogy nem nagyon merek senkivel se beszélgetni, mert nem értek azokhoz, amik őket nagyon érdekli. És szégyellem magam emiatt.:D
Sokan írják, hogy legyél nyitott. Ez igaz is, de ha annyira nem vagy az, az sem baj, csak akkor tovább fog tartani a beilleszkedés.
Az sem baj, hogyha nem egy durván erős iskolába mész. Érettségi ugyanúgy meg lesz, én szívesen átmennék egy könnyebbe, nem biztos, hogy jó, ha agyontanulod magad.
Sokkal jobb mint az altalanos. Nekem szerencsere sikerult egy nagyon elfogado es rendes osztalyt talalnom.
Nalunk kb semmi sem ciki. Van olyan osztalytarsam, aki barbies fuzetekkel jar, amikor reggel ram jon az 5 perc van, hogy full rozsszinbe megyek.
Nekem meg az tunt fel az altalanoshoz kepest, hogy itt szerintem sokkal jobban megvalogatjak a tanarokat( de lehet csak az en sulimban). Nincs olyan tanar, aki nem tudja az anyagot amit tanitania kellene, erdekesek az oraik, es mindig probalnak segiteni.
Szerintem nekem ritka jo kozepiskolaba sikerult mennem, de altalanossagban is igaz, hogy a kozepsuli sokkal jobb mint az altalanos.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!