Ha nekem ugrik egy osztálytársam mert meg akar verni (cigány év valamit nagyon zokon vett), akkor ha lefújom gázsprével védekezésképpen akkor abból nekem lehet bármi bajom?
Figyelt kérdés
A cigányt nem úgy értem, hogy nekem bármi gondom lenne úgy alapból velük. Egyszerűen csak ez a kiscsaj rohadt neveletlen és képes egy kis dologból ekkora ügyet csinálni hogy veréssel fenyeget2018. febr. 4. 21:19
1/7 anonim válasza:
Ha neked megy, akkor inkabb fujd le, mint hogy valami bajod essen. Ha feljelent, akkor lehet belole ugy, de mivel onvedelem, nagy dolog nem lesz belole szerintem
2/7 anonim válasza:
Önvédelem, a gázspray meg legális (18 év alatt is? Azt nem tudom) semmi bajod nem lenne belőle. Erre való..de ha baj is lenne akkor is jobban jársz mint ha megvernének
3/7 anonim válasza:
Nyugodtan fújd csak le.
Megérdemli.
4/7 anonim válasza:
Fújd le, ásd el, sózd be, gyújtsd fel. Vagy szervezz hadsereget, merr családostul mennek rád utána, az biztos.
5/7 anonim válasza:
Szerintem egyszerűbb lefogni, ha már neked ugrott.
De a legjobb, ha nem verekszel vele össze, mert nem érdemes.
7/7 anonim válasza:
Nem szeretem a roma lanyokat pont ezert ... pedig en sem vagyok hofeherke..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!