Tanár-diák (Mit jelenthet? )
Figyelt kérdés
Sziasztok. Altalanos iskolaba jarok, es van egy tanarom aki felkeltette az erdeklodesem.(nem szerettem bele) Egyebkent az osztalyfonokomrol van szo. Szoval az van, hogy oran nagyon sokszor nez ram, van hogy csak egy pillanatra, de van hogy hosszu masodpercekig. Van, hogy masnak beszel de kozben az en szemembe nez. Szunetben sokszor beszelgetunk, amugy nagyon jofej. Szerintetek miert van ez? Normalis valaszokat kerlek. Ő 40+ en 142018. febr. 3. 17:38
11/12 A kérdező kommentje:
Akkor itt veled van a baj:)
2018. febr. 3. 20:33
12/12 anonim válasza:
Jó bunkóak veled! Na én nem leszek az! Én egy 14 éves lány vagyok aki úgyszint "szerelmes" volt a tanárba aki már innen elment másik iskolába tanítani! (Hála égnek!) na de annyi hogy nem éri meg mert nah.. Rád néz.... Lehet hogy a kedvenc diákja vagy.. Vagy csak kedves vagy vele meg jókat beszélgettek és akkor barátjának tart.. Nem bizti hogy tetszel neki.. De egy dolgot ne csinálj! Ne legyél feltűnő mert rossz is kisülhet.. Tapasztalatból mondom :D
Sziaa :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!