Tanár-diák (Mit jelenthet? )
Figyelt kérdés
Sziasztok. Altalanos iskolaba jarok, es van egy tanarom aki felkeltette az erdeklodesem.(nem szerettem bele) Egyebkent az osztalyfonokomrol van szo. Szoval az van, hogy oran nagyon sokszor nez ram, van hogy csak egy pillanatra, de van hogy hosszu masodpercekig. Van, hogy masnak beszel de kozben az en szemembe nez. Szunetben sokszor beszelgetunk, amugy nagyon jofej. Szerintetek miert van ez? Normalis valaszokat kerlek. Ő 40+ en 142018. febr. 3. 17:38
1/12 A kérdező kommentje:
Azt elfelejtettem, hogy masra alig szinte egyaltalan nem nez. Ha engem nez es visszanezek ra nem kapja el a tekintetet, nez tovabb.
2018. febr. 3. 17:43
2/12 anonim válasza:
Bébi! Nem szerelmes beléd az ofő!
3/12 A kérdező kommentje:
17:46 dragam, nem is gondoltam, hogy az :3
2018. febr. 3. 18:07
5/12 A kérdező kommentje:
Hogy miert nez. :) nemcsak azert nezhet valaki valakit mert szerelmes :3
2018. febr. 3. 18:27
6/12 anonim válasza:
Szimpatikus vagy neki, kedvenc diákja, ennyi.
7/12 A kérdező kommentje:
18:33 koszonom szepen a normalis valaszt enis erre gondolok.:)
2018. febr. 3. 18:41
8/12 anonim válasza:
És fogadjunk most azt várnád,hogy leírják 25-en,hogy jajj,biztos tetszel neki,és amiatt ilyen veled. De ki kell hogy ábrándítsalak,ez sosem fog megtörténni,álmodozz csak tovább királynő!;)
9/12 A kérdező kommentje:
Amugymeg kiscsillag nezavarjon, hogy egy szoval se mondtam, hogy lany vagyok e vagy fiu.:3
2018. febr. 3. 19:49
10/12 anonim válasza:
Komolyan azt hiszed, hogy nem ordít a szövegedről, hogy lány vagy? Csak meglehetősen nőietlenül trágár! (Addig, amíg nem törlik a 19.45-öt). Ez a stílus nem tetszene ám a tanár bácsinak!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!