Valami tanácsot tudnátok adni, hogy a szüleim elfogadják ezt a helyzetet és elengedjenek vele?
Tavaly kaptam egy ofőt, aki mára már nem tanít, hiszem másik iskolába kerültem, ő pedig másik iskolába tanít mivel megszűnt az az iskola ahová jártam.
Nos, a régi ofőmmel jól kijövök a mai napig és tényleg nagyon jó viszony van közöttünk.
Iskola óta nem találkoztunk és megkérdeztem tőle, hogy van-e kedve találkozni amire igennel felelt, viszont pont olyan volt a helyzetünk, hogy egyikünknek sem volt jó...
Még nyári szünetben beszéltem anyának arról, hogy én kedvelem a régi ofőt és hogy tartom vele a kapcsolatot.
Addig amíg ofőm volt, szüleim bementek hozzá többször is, de azt mondták a szüleim, hogy nem a kérdésre válaszolt, hanem kitérő válszokat adott és hogy rólam csak 3 szót tudott mondani.Viszont ő csak heti 2 alkalommal volt látható az iskolában és pl szerdán volt vele órám.Volt, hogy egy hónapot hiányzott, mert otthon kellett maradnia a betegsége miatt...
De én már próbáltam a szüleimmel beszélni róla és mindig csak a negatívat mondják meg, hogy nem bíznak benne.
Viszont az a baj, hogy bennem sem bíznak.
Fogalmam sincs, hogy mi változtathatná meg ezt az egész dolgot és azt szeretném ha elfogadnák ezt a dolgot...
Én már általánosban is olyan voltam, hogy a szabadidőmbe a tanárokkal beszélgettem inkább.
Tényleg szeretném, ha elfogadnák.
Egyenlőre az a cél, hogy elfogadják.
Még nem tudnánk mostanság találkozni, viszont szeretném ha előbb azt elfogadnák, hogy jóban vagyunk, majd később pedig a találkozásról is szó lehetne.
Normális válaszokat szeretnék kérni és nem belekötő bunkó trollok válaszára vagyok kíváncsi.
Azért is tettem fel a kérdést, mert szeretnék normális választ kapni.
A régi ofőm 38 éves, én pedig 16 éves lány vagyok.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!