Hogyan mondjam el hogy tetszik? 14f
Figyelt kérdés
Van egy lany az osztalybol akivel nagyon joban vagyunk..mindog komegyink a terembol es ott beszelgetunk negszemkozt..Megkerdeztem ma hogy ttszik-e neji vki az osztalybol es azt mondta h nem..en mondom h nekem igen es elkezdett faggatozni h ki az..Abban se vagyok biztos h tetszek neki..Bar a hajat is mashogy hordja mostanaban..Holnap elszeretnem neki mondani hogy mit erzek iranta..Meg sosem volt senkije..Mit csinaljak?14f2018. jan. 17. 17:14
2/10 anonim válasza:
Mondd el neki 4szemközt;)
Nem lehhet semmi baj,max akkor ha nem teszed meg,mert azt bánni fogod.
Egyszerűen elmondod az érzéseidet :D
15/l
3/10 A kérdező kommentje:
De nem fog furan reagalni?nagyon erzekeny lany...
2018. jan. 17. 17:22
4/10 anonim válasza:
De, de lehet h furán fog. De 14 éves lány, máshogy nem is tud. Mondd csak el neki.
5/10 anonim válasza:
Ha jó barátok vagytok akkor hívd el délután valahova pl.: sétálni parkba vagy valami és mondd el neki, hogy teszik neked, ha meg te nem tetszel neki attól még maradhatok barátok.
6/10 anonim válasza:
Előző vagyok amúgy én is ugyanígy vagyok, de egyik rossz tulajdonságom, hogy nagyon félénk vagyok és szerintem nem is fogom el mondani
14L
9/10 anonim válasza:
8-as válaszoló véleményét osztom! xD Szerintem nyerő vagy nála, ha Ő is hasonló helyesírási készségekkel rendelkezik. Esetleg a Morze-kódokat is kipróbálhatnád.
10/10 anonim válasza:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!