Ti öleltétek már meg valamelyik tanárotokat?
Általános iskola alsóban asszem 2-t 3-at, azóta egyet se.
15/l/kilencedikes
Igen, az általános iskolás osztályfőnökömmel (egyben a földrajztanárnőm is volt) máig nagyon jó a viszonyom, meg úgy kábé az egész akkori osztályé is. Nagyon szeretnivaló tanárnő volt, nem olyan, aki letojja a diákjait és már számolja a napokat a nyugdíjig, hanem aki tényleg odatette magát emberileg is. Az iskolában anyánk helyett anyánk volt, ha kellett akkor szigorúra váltott és felemelte a hangját, de ha rendesen viselkedtünk, akkor mindig éreztette, hogy szeret minket :) Már akkoriban is nagyon közvetlenül viselkedett velünk, és ma is két puszival + öleléssel köszöntjük egymást, ha összefutunk :)
24/F
2 suliban tanítottam 1-1 évet. Mindkettőnél, amikor végeztem, volt pár kilencedikes diák, akik megkérdezték, hogy megölelhetnek-e búcsúzásul. Fiú és lányok is.
Az egyik kislány az utolsó napomon minden találkozáskor a nyakamba ugrott.
Egyik kedvenc tanárnőmet a többiek nagyon utalták, pedig aranyos és kedves, segítőkész, nagyszerű tanár volt. Követelt de nem volt vészes, mi matekosok vagyunk ő magyar szakos. A “jofej” osztálytársaim és szüleik elérték,hogy új tanárt kapjunk. Tavaly év végén adtam neki ajándékot, de még mielőtt az osztály előtt bejelentette h a következő évben nem ő lesz. Nekem akkor mondta,bár valahol sejtettem a szomorú igazságot. Látta rajtam h nagyon szomorú vagyok és széttárta a karját,először ő közeledett. Aztán én is átöleltem. Mivel a szertárban voltunk más nem látta, nem is tudnak róla sokan. Egyébként gimiben én nem tapasztaltam ilyeneket, nem szoktak a tanárok és diákok ölelkezni ami valahol érthető, de néha szerintem jó,persze megfelelő körülmények között. Ezt nem kell félreérteni.
17/L
Hát persze! Engem anyukám tanított általánosban. :D
De hogy milyen féltékeny voltam mindig a gyerekekre az iskolából, meg az osztályára, mert mindd ölelgette. Nekem meg nem nagyon szabadott, mert igazából nem szereti, ha megölelik... :(
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!