Hogyan legyen több önbizalmam?
Sziasztok!
A sulimban a lányok jellemzően vékonyak, vagy legalábbis az átlagtól vékonyabbak. Itt jövök én a képbe... egyáltalán nem vékonyként. Körülbelül 56-57 kg lehetek 160 cm-hez, 75D-s melleim vannak és abszolút homokóra alkat vagyok. Nagyon szégyenlem azt, hogy akárhogy próbálok fogyni, sosem lehetek olyan vékony, mint ők, a genetikámnak köszönhetően. Páran be is szólnak, hogy kövér vagyok, emiatt az önbizalmam a béka segge alatt van, és már attól félek, hogy április körül hogy fogom kibírni a sok rövidgatyás lány között. Nyáron is mindig ez a baj, mindig hosszú farmert hordok, rövidgatyám nincs is, és iszonyatosan rosszul érzem magam, hogy ha tudnék fogyni, én is felvehetnék rövidebb nadrágokat...
Ha néha úgy is érzem, hogy szép vagyok, egyből eszembejut, hogy az lehetnék, ha egy jó 5kg lemenne. Mivel már fogyni nem igazán tudok, gondoltam, az önbizalmamon kéne dolgozni. Mit tudok tenni, hogy kicsit többre becsüljem magam? 14/L.
57 kilóval is normál kategóriába tartozol.
Mozogj, hogy a lábaid legyenek szép feszesek és akkor nyugodtan lehet rövidnadrágot is hordani. (bár 14 évesen szerintem tuti nincs semmi baja a lábaidnak)
Próbálj előnyösen öltözködni, ebbe kérhetsz nyugodtan segítséget is, hogy ne csak a saját fejed után menj.
Illetve ha a 75D nem elírás akkor nem tudom mi bajod van, mert ekkora ikrekkel elég jól ellehet vonni a fiúk figyelmét a problémásabb területekről (ami nálad nem hiszem, hogy nagyon lenne). A csajok meg bármit is mondanak vedd úgy hogy csak irigyek.
Persze a genetikád befolyásolja a küllemed, ettől még ugyanúgy te is felelős vagy érte.
Rendszeresen sportolj izzasztósat. Mondjuk legalább heti 3x egy órát.
Az étrendedből pedig hagyd ki a vegyszereket, liszteket, cukrokat. Gyümölcs az mehet. Ne felejts el tiszta vizet inni.
Tudsz nyafogni és cselekedni is. Rajtad áll.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!