Debreceni Toth Arpad Gimnazium?
Sznobok és kivételezés mindenhol van. Szokj hozzá!
Nem ismerem a sulit, de a tapasztalataim alapján azt tanácsolom,az oktatás minősége érdekeljen, középiskolát elvégezve milyen esélyekkel indulsz a jövőd, céljaid felé.
Én sajnos nem ez alapján választottam anno pár éve. Meg is lett az eredménye.
#2 vagyok :) Imádtam, egy rossz volt/van benne: annyira jó volt az ott eltöltött 4 év, nagyon hiányzik :( :
Tanárok nagyon jók (persze van 1-2 szeszélyes vagy kevésbé jó, de a rosszabb tanárokkal is lehet simán 80%-os emelt érettségit írni). Nagyon diákközpontú iskola, ebben más azoktól a gimiktől, amiket én ismerek.
Második nyelvnek először olyat vettem fel, ami nem tetszett meg, átengedtek másik csoportba és a tanárom még ötöst is adott, pedig addigra már egy csomó rosszabb jegyet beszereztem, hogy ne távozzak annyira rossz élményekkel.
Engem nem vettek fel, protekcióval kerültem be. Egy rossz 6+6-os gimiből mentem át és ott nem támogatták ezt, elég rossz átlagom is volt ott (olyan 4 körüli), ezért nem sikerült jól a felvételi. A Fazekasban végig kitűnő voltam (okés egy félévinél volt egy spanyol 4-esem). Az érettségim átlaga 93% lett, nem kellett izgulnom egyetemi ponthirdetésnél. Nem haltam bele a tanulásba, nem vagyok egy túl szorgalmas típus.
Nekünk nagyon jó osztályközösségünk volt. Ha nem is találnál barátokat simán van lehetőséged más osztályokkal barátkoznod. Van jó pár "szakkör", ahol 2 perc alatt tudsz felsőbb évfolyamosokkal barátkozni.
Sziasztok nekem is lenne pár kérdésem a TÁG-gal kapcsolatban ha tudnátok segíteni nagyon megköszönném 😊
https://www.gyakorikerdesek.hu/kozoktatas-tanfolyamok__tanul..
Szerintem a nyelv nagyob eros. Ev elejen nullarol mentem oda es ahoz kepest mar kezdem ertebi. Viszont olaszra ne menj mert azt a tanarok nem jol tanitjak. A suli nagyon jo
Egy jelenlegi tagos
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!