Debreceni középiskolai kollégiumok... Deák, Györffy vagy Gulyás?
Sziasztok:) Nyolcadikos vagyok és tanácsot szeretnék kérni mostani, esetleg hajdani kollégistáktól. Melyik jobb? A szigorral nincs bajom... De higiéniailag melyik elviselhetőbb? Csak nem mind retkes annyira, ugye? És tényleg ellopják a cuccainkat? Elég a tanulószoba a tanulásra? Találkozhatok a barátnőimmel majd, vagy nem mehetek ki? És büdös az ágynemő? A kaja milyen?
Rengeteg kérdésem van. Nem muszáj mindre válaszolni. Ha tudsz hasznos infót légyszi írd le :) Előre is köszi :*
13/L
Ez engem is nagyon érdekelne!:D
Kérdező, melyik suliba készülsz?
Jaj, elnézést,oda van írva! ><
Tehát akkor úgy kérdezem, milyen tagozatra? :)
(előző vagyok)
Szia!:)
Én a Gulyásban vagyok (amúgy a Csokiba járok), és nagyon szeretem:)
Tőlem eddig még semmit nem loptak el, a kimenő az nevelőtanártól függ, hogy mennyit ad, nekünk úgy van, hogy délután 4-ig szabad kimenő, utána 4-től 7-ig sziló van, és 7-8-ig megint van kimenőnk..de jövőre már több kimenőnk lesz este is, mert most csak azért ennyi, mert elsősök vagyunk és, hogy "ne járkáljunk egyedül kint sokáig, mert kicsik vagyunk" :"D Ágyneműt vihetsz be sajátot, szinte mindenki így csinálja. (én is) A kaja nem rossz, de ne is várj sokat:"D
Amúgy sorrendbe én mindenkitől azt hallom, hogy Gulyás, DEák, Győrffy, de szerintem az összes jó:)
Nincs mit, örülök, hogy segítettem:)
Úgy legyen!!:) Sok sikert a felvihez meg mindenhez^^ Ha még van kérdésed, nyugodtan írj privit:D Látom, hogy beírod az Adyt is, tavaly én azt írtam elsőnek, úgyhogy ezzel kapcsolatban is írhatsz nyugodtan, nem csak a koli miatt!:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!