Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Felsőoktatás vs tetoválás?

Felsőoktatás vs tetoválás?

Figyelt kérdés

30 éves nő vagyok, van tetoválás mindkét alkaromon (nem teljes alkar, de látszik).

Felsőoktatásban jelenthet ez bárminemű hátrányt?

Egyébként a visszafogott eleganciát képviselem, ne valami bakancsos-szegecses szörnyet képzeljetek el (képletesen,persze).

Félek, hogy ezt majd abban a közegben rossz szemmel nézik, főleg a tanárok. Reális az aggodalmam?

2017. dec. 28. 23:11
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Nem az.
2017. dec. 28. 23:17
 2/6 anonim ***** válasza:
100%

Jézus, dehogy! Szerintem egyetem mindenki letojja, főleg egy tanár, hogy a párszáz diák közül kinek van tetkója, fültágítója stb. Volt egy csoptársam rózsaszín hajjal, tetkókkal,piercinggel meg a szemöldöke le volt borotválva. Hidd el, senkit az ég világon nem érdekel!

(Kivéve, ha valami vallásos suliba mész, azt nem tudom)

2017. dec. 28. 23:18
 3/6 anonim ***** válasza:
33%

Az iskola leszarja, de ha tudtad hogy felsőfokú végzettséggel aakrsz majd elhelyezkedni, az a meglévő tetkó sem kellett volna. Hiteltelen az egész, olyan mintha megjátszanád magad.

Egy tetkóval akkor leszel önmagad, ha vállalod is hogy rajtad van.

Sajnos a magyar ember még mindig a másik véleményére hagyatkozik, hol ott külföldön már olyan emberek is dolgoznak pl gyógyszertárban akit előtte csak egy gumiszervizben tudtál volna elképzelni.

2017. dec. 28. 23:31
 4/6 anonim ***** válasza:
100%

Államigazgatásban dolgozom, nekem is van tetkóm, ugyan ált nyáron látszik, de még senkit nem zavart. Egyik munkatársam karjai és kulcscsontja ki van tetoválva, de még őt sem rakták kalodába.

Nem kell ennyire begyepesedetten gondolkozni!! Végezd jól a munkád/tanulj jól és nem a tetkód alapján ítélnek majd meg.

2017. dec. 29. 05:56
 5/6 A kérdező kommentje:

Van felsőfokú végzettségem, nem aszerint helyezkedtem el, és nem vagyok begyepesedve.

10 éve jártam utoljára felsőoktatási intézményben, akkor még tetoválás nélkül, gondoltam érdeklődöm, mi a helyzet a témában azóta.

Köszönöm a nem kioktató jellegű válaszokat.

2017. dec. 29. 06:59
 6/6 anonim ***** válasza:

Nem a kérdésedre írtam, hogy be vagy gyepesedve, hanem, hogy milyen sokan gondolkodnak így.

Én 2éve kerültem ki egyetemről, azóta dolgozom, de még mindig meglep az emberek hozzáállása mások kinézetéhez

2017. dec. 29. 09:58

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!