Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Kövér, duci tinik! Kaptok...

Kövér, duci tinik! Kaptok bántó megjegyzéseket a suliban, utcán, interneten? A kiszemeltetek utasított már vissza?

Figyelt kérdés
2017. dec. 14. 21:28
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:

#12 - mucika! A kerdes onigazolas jelleguen, nagy nyilvanossag ele volt tarva. Keretik ELFOGADNI a velemenyeket, zokszo nelkul. Ha valaki szarik az alkotmanyra, akkor kussba marad, es eli a kis eletet ugy, ahogy o elfogadja.

#10 - ne kelljen mar megmagyarazni az analfabetanak az ABC-t! Te nem vagy buta! Es az itt elhangzott, (KIKERT) velemenyek, NEM degradalnak senkit. Nincs mumajer sobertnorbi, nincs kamukero elhizott, monitor mogul okos, itt csak egy dolog van: racionalis nezopont.

Egyebkent meg te, mint nem elhizott(!!),!legfeljebb osztokelhetned a kerdezot, hogy mennyi elonye volna annak, a monitor moguli szuttyogast esetleg mozgassal toltene el.

2017. dec. 23. 00:33
 12/14 A kérdező kommentje:
Khmm, légyszíves hagyjátok abba a vitát!
2017. dec. 23. 07:32
 13/14 anonim ***** válasza:

#13 "Szerintetek egy kövér disznó vagyok és meg fogok halni cukorbetegségben?"

Tehát ez volt a kérdés? Nekem úgy rémlik, hogy nem. Szerintem a kérdező is tisztában van azzal, hogy néz ki, mennyire kövér, mennyire egészséges. Nem kérdezte. Hallotta már eleget gondolom.

Egyébként meg hagyjuk már ezt a mucikázást meg kioktatást, nem 5 éves vagyok, köszöntem.

2017. dec. 23. 10:53
 14/14 anonim ***** válasza:
Vagyis nem a kérdező, hanem a válaszadó, akire rászállt mindenki, mert kövér. :D
2017. dec. 23. 10:54
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!