Kövér, duci tinik! Kaptok bántó megjegyzéseket a suliban, utcán, interneten? A kiszemeltetek utasított már vissza?
#12 - mucika! A kerdes onigazolas jelleguen, nagy nyilvanossag ele volt tarva. Keretik ELFOGADNI a velemenyeket, zokszo nelkul. Ha valaki szarik az alkotmanyra, akkor kussba marad, es eli a kis eletet ugy, ahogy o elfogadja.
#10 - ne kelljen mar megmagyarazni az analfabetanak az ABC-t! Te nem vagy buta! Es az itt elhangzott, (KIKERT) velemenyek, NEM degradalnak senkit. Nincs mumajer sobertnorbi, nincs kamukero elhizott, monitor mogul okos, itt csak egy dolog van: racionalis nezopont.
Egyebkent meg te, mint nem elhizott(!!),!legfeljebb osztokelhetned a kerdezot, hogy mennyi elonye volna annak, a monitor moguli szuttyogast esetleg mozgassal toltene el.
#13 "Szerintetek egy kövér disznó vagyok és meg fogok halni cukorbetegségben?"
Tehát ez volt a kérdés? Nekem úgy rémlik, hogy nem. Szerintem a kérdező is tisztában van azzal, hogy néz ki, mennyire kövér, mennyire egészséges. Nem kérdezte. Hallotta már eleget gondolom.
Egyébként meg hagyjuk már ezt a mucikázást meg kioktatást, nem 5 éves vagyok, köszöntem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!