Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szivatt a tanárom mit csináljak?

Szivatt a tanárom mit csináljak?

Figyelt kérdés
A matek tanárom állandóan szivat leéget az osztály előtt és utánna olyanokat mond ami nekem lelkileg rettentően fáj.A szüleimet és bárki mást nem akarok belevonni ebbe az egészbe.

2017. dec. 14. 19:30
 1/5 anonim ***** válasza:
69%
A magyartanár nem szívat?
2017. dec. 14. 19:39
 2/5 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem az iskola vezetőségén kellene számon kérned (neked, vagy akár a szüleidnek) a fent említett tanárod magatartását.

Ismerős helyzet, én is találkoztam már olyan tanárral, akinek rettegve mentek a diákjai órára. Az ilyen tanár pedagógiai szempontból nulla. Ezzel kárt okoz a diákoknak. Mindenképpen vezetőségi elbírálást tartok indokoltnak ilyen esetben, mert ezzel hatalmas károkat tud okozni a gyerek számára.

2017. dec. 14. 19:41
 3/5 anonim ***** válasza:
73%
:D :D Pedig ráférne...
 4/5 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem akarsz belevonni senkit akkor szerinted megoldódik? Szüleidnek szólj, ez a helyes megoldás.
 5/5 Bubuka508 ***** válasza:
66%
Tanuly mer, + bux!
2017. dec. 14. 19:43

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!