Szerintetek hogyan reagálna erre a tanárom?
Figyelt kérdés
Azt a házi feladatot kaptuk,hogy írjuk le a kedvenc idézetünket,és azt is írjuk le,hogy miért pont az a kedvencünk. Egyéb forrásokból megtudtam az ő kedvenc idézetét,és arra gondoltam,hogy azt írnám le,és az indoklás pedig az lenne,hogy mert egy fantasztikus embernek ez a kedvenc idézete,és ezért már ez az idézet a "részemmé" vált.
Szerintetek hogyan reagálna,illetve ezután milyen lenne a viselkedése felém tekintve?
Ui. nagyon-nagyon kedvelem a tanáromat,és kiváló embernek tartom! :)
2017. dec. 3. 20:12
1/9 anonim válasza:
Nyááááálas. Azonkívül ha egy okos embernél szeretnél jó színben feltűnni, akkor produkálj saját gondolatokat, a hízelgéssel csak azt mutatod, hogy még ahhoz sem vagy elég művelt és éles eszű, ami a feladat lenne.
2/9 anonim válasza:
Nekem is az lenne az első gondolatom (ha én lennék a tanár) hogy csak be akar vágodni.
Szoval ne ezt ird indoknak..
3/9 anonim válasza:
Feltehetően illedelmesen reagálna, de ettől függetlenül túlságosan nyomuló egy ilyen jellegű közeledés. Már csak abból kiindulva hogy te a háta mögött kutatsz róla személyes dolgokat hogy be tudj vágódni vele amit egy behízelgő mondattal tálalsz. Vékony a határ aközött hogy ez csak jó szándék akar lenni, vagy beteges/creepy, ahogy a stalkerek szokták a rajongásuk tárgyát kezelni (beteges imádat), és megpróbálnak azonosulni velük, hátha ettől több figyelmet kapnak. Leginkább arra hasonlít amikor a gyerek szerelmes a tanárba és megpróbál mindenféle trükkel közeledni felé.
4/9 A kérdező kommentje:
Pedig nyugodjatok meg,nem vagyok belé szerelmes!
2017. dec. 3. 20:26
5/9 anonim válasza:
A feladat,hogy írj le egy idézetet ami tetszik, és indokold a választ miért. Ha azt írod le azért tetszik,mert másnak tetszik (tanárnak) ezzel nem teljesíted a feladatot, ez a részemmé vált, meg szintén nem magyarázat, csak körítés. A feladat az, hogy egyfajta elemzést adjál, hogy elmagyarázd miért tetszik maga az idézet neked. Pl. "Aki el akar érni valamit, az módszert keres, aki nem, az kifogást!” --- Itt el lehet mondani, hogy azért tetszik az idézet, mert azonosulok vele,hogy a célom elérjem minden áron, és ehhez a megoldást megkeresem, hogy elérjem, és nem ürügyet kreálok arra, hogy miért nem tudom teljesíteni, pl. körülmények áldozata vagyok,sok negatív hatás ért ami miatt nem tudtam koncentrálni, stb.
6/9 anonim válasza:
Jézusom, de gusztustalan.
A tanár helyében behánynék.
7/9 anonim válasza:
Nagyon jó, hogy ennyire kedveled a tanárod, aranyosnak tartom, amit írsz, ha én lennék a tanár, biztos jólesne, de! Szerintem ne írd ezt, mert tényleg az eshet le neki, hogy hízelegni akarsz.
8/9 anonim válasza:
Hat, ez inkább nyalizásnak tűnik és ezt alighanem a tanár is érezné. Szerintem, többre tartaná, ha valóban a kedvenc idézetedet(már ha van) írnád le és meg is tudnád indokolni, hogy miért az a kedvenced.
9/9 anonim válasza:
Számomra ez nagyon nem lenne szimpatikus, inkább ellenkező eredményt váltanál ki vele szerintem, mint ahogy gondoltad.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!