Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miért nem jelölnek vissza?

Miért nem jelölnek vissza?

Figyelt kérdés
Most kezdtem a gimit és már pár hónapja azért ismernek az osztalytársaim és néhányat be is jelöltem akik eddig nem voltak az ismerőseim, de miért nem jelölnek vissza? A lányok visszajelöltek, csak a fiúk nem. Miért? Nem bírnak engem. Most nem azt mondom hogy tetszeni akarok nekik, csak azt hogy osztálytársaim és visszajelölhettek volna. Még megemlíteném hogy csendes ismernek az új osztályban.

2017. dec. 11. 20:23
 1/4 anonim ***** válasza:
32%
Bocs édesem, de ez a felnőtt párkapcsolatok kategória. Majd visszajelölnek, ez legyen a legnagyobb problémád.
2017. dec. 11. 20:32
 2/4 anonim válasza:
100%

1. Több okból is kifolyólag nem jó helyre írtad ki.

2. Kezdeményezz élőben beszélgetést, barátkozz, aztán ha idővel sem történik semmi és még mindig nagyon borzasztóan zavar a dolog, kérdezz rá.

2017. dec. 11. 20:34
 3/4 A kérdező kommentje:
ja,bocsanat,nem figyeltem hogy milyen kategóriába tettem a kérdést és köszönöm a válaszokat. Más miatt esetleg?
2017. dec. 11. 20:38
 4/4 anonim válasza:
60%

Szia! :)

Nincs Veled semmi baj,nyugodj meg!

Szerintem biztos túl keveset Facebookoznak,nincs sok idejük rá. Említsd meg Nekik az iskolában,hogy jelöljenek vissza,mert nagyon jól esne Neked. :)

2017. dec. 11. 22:04

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!