Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek ez mennyire...

Szerintetek ez mennyire "gáz"? ⬇többi lent⬇

Figyelt kérdés

Az a lényeg hogy az iskolámban (általános isk.) van egy lány aki ötödikes és ""szerelmes""

a 27 éves testnevelés tanárunkba. És múltkor volt egy rendezvény ahol ott volt az a tanár is, meg a lány is. Láttam ahogy beszélgetnek és a lány egyszercsak megijedt (vagy nem is tudom mi történt), felugrott egy kicsit, majd megölelte a tanárt. Utána egyébként még a kezét is megfogta de csak úgy hébe-hóba. És úgy hallottam hogy a lányt szinte rendszeresen ez a tanár és egy másik (szintén férfi) tanár is haza viszi.

btw ezt nem azért írtam mert féltékeny vagyok, félreértés elkerülése végett, de szerintem ez azért mégiscsak fura. Szerintetek ez most normális? xd

2017. dec. 11. 18:41
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
hát ez bűncselekmény lenne, de valószínűleg csak egy pletykát hallottál. Azért tartsd nyitva a szemed.
2017. dec. 11. 18:44
 2/4 anonim ***** válasza:
33%
Kicsit sem, atlag pedofil tanar.
2017. dec. 11. 18:48
 3/4 anonim ***** válasza:

Ha tényleg haza viszi őt a két tanár az nagyon nem okés.

Tartsd nyitva a szemed és beszélgess azzal a lánnyal hátha megtudsz valamit.Mert ez kicsit gyanús.

2017. dec. 14. 00:14
 4/4 anonim ***** válasza:
mit jelent a végén az xd?
2017. dec. 17. 21:52

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!