Kezdőoldal » Emberek » Emberi tulajdonságok » Miért van ez? ⬇⬇...

Miért van ez? ⬇⬇⬇⬇⬇⬇

Figyelt kérdés

Elég rég óta regisztrált tag vagyok, de többnyire csak megbújva olvasok, és próbálom kiszemezgetni azokat az infókat, ami nekem is hasznos lehet.

Sok olyan kérdés van, amit olyan emberek tesznek fel, akik kevésbé szerencsések a szerelemben, a magánéletben, a karrierben, és itt kérnek tanácsot, vagy csak szeretnék kibeszélni magukból. Ezek a kérdések alá rendszerint megjelennek a kicsit "sikeresebb", vagy csak unatkozó emberek akik beszólnak, amit ugye nem lehet kivédeni.

Ami inkább megdöbbent, hogy a kérdés kiírója, vagy a sorstársak ahelyett, hogy ignorálnák a választ, vagy a provokáló személyt, ahelyett ugyanabban az alpári stílusban válaszolnak, és akkor elszabadul a pokol.

Ekezdődik egymás sértegetése.

Mai nap is belefutottam hasonló kérdésbe, bár már nem találom. Az oké, hogy a provokátor, unatkozó ember ezt élvezi, de miért nem lehet figyelmen kivül hagyni? Miért kell ugyanabban a stílusban felvenni a harcot?

Mert szerintem a hasonló stílusban leadott válasz is épp olyan szánalmas, mint a provokátor.

Tényleg szeretném érteni, hogy mire jó ez? Nem a provokátori része, mert azt mindenki tudja ki és miért provokál. Inkább azt a részét, hogy ha valaki egyedül van magányos miért ezt a stílust használja?

2017. júl. 22. 20:37
 1/8 anonim ***** válasza:
100%

Azért mert sérti a büszkeségüket ha valaki beszól nekik:)

Én az alpári kommentekre normális hangnemben szoktam válaszolni, aztán ha erre a válaszra is ugyanolyan bunkó stílusban reagál akkor egyszerűen csak ignorálom.

Én pedig azt nem értem hogy miért van itt ennyi utálkozó ember, a legártatlanabb kérdésekre is csak a negatív kommentek tudnak menni..

2017. júl. 22. 20:43
 2/8 anonim ***** válasza:
100%

Próbálja megvédeni magát.

Rosszul esik neki, hogy még itt is beleköt valaki.

Amilyen az adjon isten, olyan a fogadj isten.

2017. júl. 22. 20:44
 3/8 A kérdező kommentje:
Talan csak unatkoznak, nyári szünet....
2017. júl. 22. 20:44
 4/8 A kérdező kommentje:
#2 igen értem, de ha azzal a stílussal válaszol vissza, akkor ugyanarra a szintre sülyed, igy már szerintem bármennyire is igaz amit mond nem lehet komolyan venni.
2017. júl. 22. 20:46
 5/8 Dzseri ***** válasza:
100%

gondolom saját maga szórakoztatásából trollkodnak sokan

a kérdező pedig zokon veszi és próbál visszavágni

tegyük, hozzá, hogy nagyon sok hülye kérdés van, amiket nem lehet komolyan venni, mert annyira együgyű a kérdés és a kérdező is

2017. júl. 22. 20:52
 6/8 A kérdező kommentje:
Igen, mindennap olvasom a kérdéseket, es tényleg sok kérdés csak unalomból jött létre, de vannak komolynak tünő kérdések is. De ebben, és a családi kategóriába szinte mindem kérdesnél van veszekedés.
2017. júl. 22. 21:13
 7/8 Dzseri ***** válasza:
van szakadék az életkorban, a vidék-város, nő-férfi gondolkodásban stb.
2017. júl. 22. 21:22
 8/8 anonim ***** válasza:

Azért mert buták, nem tudják irányítani az érzelmeiket, éretlenek és olyanok mint az ovisok. Ha beszólsz nekik, akkor megőrülnek, mert ez bántja az egójukat.

Az értelmes ember az ilyesmit tudja kezelni.

2017. júl. 22. 21:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!