Kezdőoldal » Emberek » Egyéb kérdések » Valaki segítene? ⬇

Valaki segítene? ⬇

Figyelt kérdés
14 èvesen 171cm vagyok ès lány ami mèg zavaróbb.Mindenkinèl magasabb vagyok ès mindenki ciliz emiatt,de nem is ez a baj hanem egyrèszt az hogy lány vagyok,nem túl jó a magasság.A lènyeg hogy egy ismerősöm viccből mondta hogy emeljem a fejem fölè a súlyzókat ès azok összenyomnak:D.szerintetek ez igaz?de lègyszi írjatok mèg ötleteket hogyan lehetnèk alacsonyabb,mert csak van valami megoldás

2016. dec. 4. 19:39
 1/6 anonim ***** válasza:

Valószínűleg genetika.

De miért érdekel téged ennyire pár bunkó osztálytársad véleménye? Jobb lenne, ha 150 lennél?

2016. dec. 4. 19:43
 2/6 anonim ***** válasza:

Basszus, de jó neked! Én 148 cm vagyok. :( Az osztály legalacsonyabbja. És én is lány.

Nem lehet lealacsonyodni csak úgy. A súlyzós meg nagy baromság. Így születtél. Örülj neki, engem kicsi Spulinak csúfolnak. :/

2016. dec. 4. 19:50
 3/6 anonim ***** válasza:

171 az nem túl magas. fiúk átlagmagassága 177, szóval még mindig több jóval :)

(lányoké amúgy 164, szóval ebből a szempontból tényleg magas vagy, de az egész népességet tekintve totál átlagos)

2016. dec. 4. 20:07
 4/6 anonim ***** válasza:

tehát a módszer az önmagad elfogadása!

meg az ignorálás. ha nem a magasságod miatt, akkor más miatt cikiznének. ilyen az áltsuli. majd kinövik...

2016. dec. 4. 20:08
 5/6 Someone Alone ***** válasza:

"fejem fölè a súlyzókat ès azok összenyomnak:D.szerintetek ez igaz?" - Nagyon nem.

Kettő módszerrel lehetsz alacsonyabb: műtét és öregedés.

2016. dec. 4. 22:16
 6/6 A kérdező kommentje:
Csak az a bajom hogy ha 14 èvesen 171cm vagyok,akkor mennyi leszek kèsőbb?ès szeretek magassarkút hordani,úgyhogy mèg egy bökkenő:D
2016. dec. 4. 22:18

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!