Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tanár félhet egy diáktól? A...

Tanár félhet egy diáktól? A diák egy vitás helyzetben le tudná győzni a tanárát?

Figyelt kérdés

Utóbbi kérdésemre kb nincs esély, mert jobb esetben a tanárnak van már tapasztalata, de ha a diáknak más lenne a véleménye nyerhetne? Hiszen a tanárnak úgymond hatalma van a diákok felett. És a félhet-et nem úgy értem, hogy megverné, hanem a diák olyan dolgokat mondana ami a tanár véleményével/gondolatával ütközne. Vagy ha valamit inkább ferdítene a tanár és a diák megmondaná, hogy ez nem így volt, vagy nem így gondolta.

Remélem érthető mit akarok kérdezni.

Élőpélda, hogy nyelvtanon érvelést kellett írnunk, felolvastam az enyémet a tanár megszólta, hogy nem jó én meg megmondtam neki, hogy saját véleményem, ki is állok mellette és elmondtam, hogy ezeket mégis honnan tudom.

2017. dec. 9. 13:34
1 2
 11/11 anonim ***** válasza:

Mint mondtam, a tanár jó eséllyel nem azért nem fogadja el az álláspontod, mert nem ért veled egyet, hanem azért mert a levezetésed és a logikád elvi hibás.

(De kopizd be az érvelést és kiderül)

Utolsónak meg igaza van, sajnos ha fizikai kontaktust is nézzük van mitől félnie egy tanárnak. Sajnos ilyen világot élünk.

2017. dec. 15. 17:44
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!