Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tényleg én vagyok a szar ez...

Tényleg én vagyok a szar ez miatt? 18/f

Figyelt kérdés

Diákmunkás pénzből még 17 évesen vettem egy használt autót (Skoda Felicia 1999-es).

Már több havernak is van jogsija, ha hétvégente megyünk valahová mindig más megy autóval.

Ha ők vezetnek általában 150-160 km/h-val mennek, de ha én én max 100-110-el. Mindig engem csesztetnek hogy mi van nem merek gyorsabban menni?

Én úgy gondolom hogy ha már rajtam kívül több ember van az autómban akkor nem fogok száguldozni, mert ha netán valami történne az az én hibám lenne.

Az egy más dolog, hogy ha egyedül megyek. Ismerem a faluk közti több kilométeres egyenes utakat, ahol alig járnak autók, ezért a zsaruk sem mérnek.

Ott én is van hogy 160-al megyek, de csak ha EGYEDÜL vagyok (ha velem történik valami hát így jártam, de nem halnak meg miattam netán mások).

Hogy a fenébe magyarázzam ezt el nekik?

2017. dec. 9. 09:30
1 2
 1/12 Bihar Valatonon ***** válasza:
100%
Nem kell magyarázni, ha nem tetszik menjen sajáttal :)
2017. dec. 9. 09:32
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Ha egyedül vagy, akkor nem tudsz átsodródni a másik sávba és nem tudsz frontálisan ütközni egy olyan kocsival amiben öten ülnek.
2017. dec. 9. 09:38
 3/12 A kérdező kommentje:
Azt nem mondtam hogy egyedül nem lehet balesetet okozni, de ha látom hogy több kilométeren nem jön szemben semmi, akkor szokok gyorsan menni.
2017. dec. 9. 09:42
 4/12 anonim ***** válasza:
79%

# 3

Persze, ha nem lát senki, akkor ölni is szabad...gratulálok, sz@r vagy felelősségből.

2017. dec. 9. 09:55
 5/12 anonim ***** válasza:
97%
Egyik hülyébb a másiknál.
2017. dec. 9. 10:40
 6/12 anonim ***** válasza:
100%
Te éppen olyan felelőtlen hülyegyerek vagy mint ők. Önzés tetőfokon, nem csak te meg a proli kis brancsod van az úton!
2017. dec. 9. 11:11
 7/12 anonim ***** válasza:
95%

ha velem történik valami hát így jártam, de nem halnak meg miattam netán mások).

Mert hat ugye csak a kocsiban levoknek lesz bajuk ha elutsz valakit vagy valamit.

Ertelmes egy banda lehettek.

2017. dec. 9. 11:28
 8/12 anonim ***** válasza:
95%

Szetintem nagyon nem menő dolog 100 km/h-val menni vagy afölötti sebességgel autópályán kívűl.

Nem fogsz bevágódni egy normális embernél ha ennyivel mész.

Veszélyeszteted az életedet és másokét is.

Lehet neked tök buli ennyivel szágúldozni,de ha a szemben lévő autónak nekimész akkor nagy baj lesz.Gondolj bele, egy normális család közlekedik az úton te meg jóformán megölöd őket.

Hiába falu meg hiába nem jön rendőr és vagy autó, nem kéne száguldozni.

Nem is értem ha nem tartod be a szabályokat akkor miért van jogsid...

2017. dec. 9. 13:54
 9/12 anonim ***** válasza:
96%

Szerintem igen.

Én már csak azért is utálom a hozzád hasonló hülyegyerekeket, mert oké, hogy nagy eséllyel nem veszélyeztetsz így embereket (testi épségüket legalábbis), de helló, a Földön nem csak emberek élnek. Macskák pl. nem tudják érzékelni, hogy milyen sebességgel közelednek feléjük, ezért ugranak ki gyakran száguldó autók elé. De lehet akár szó kutyáról, sünről, őzről, stb is. (egyébként meg ha elütsz egy házi kedvencet, azzal tulajdonképpen egy ember lelki épségét is kockáztatod)

Szóval igen, szerintem te vagy a szar.

2017. dec. 10. 02:59
 10/12 anonim ***** válasza:
41%

Én meg azt mondom, kérdező, hogy te gondolkodsz helyesen, felelősségteljesen, és ne hallgass ilyen téren senkire.

Ahogy 40 éve olvastam a kórház egyik Barkasában:

"Ebea kocsiba széplehec de okoss nem!"

Szóval amíg a te kezedben van a kormány, addig az utastérből senki ne dumáljon bele, hogy hánnyal mész.

2017. dec. 10. 14:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!