Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » 14-15 éves fiúk! Ti minek...

14-15 éves fiúk! Ti minek örülnétek?

Figyelt kérdés
Na szóval kihúztam egy fiút akinek karácsonyi ajándékot kell adjak, de őszintén nem tudom, hogy egy fiú minek örül. Nagyon normális, intelligens, kedves, ha jól tudom gitározik és floorballozik. Szeretnék neki valami olyat adni, aminek biztos örülne, ezért kérdezem: 14-15 éves fiúk, ti minek örültök/szerintetek mit adjak neki? (Természetesen lányok is válaszolhatnak :P)

2017. dec. 7. 15:21
 1/5 anonim válasza:

Hát figgyelj valami szeméylre szólót! Minden féle képpen!

Lehett az akár egy matrica a gitárjára akár vagy esetleg attól függ mennyit szánsz a srácra meg milyen a zenei stilusa?

2017. dec. 8. 18:23
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Haha, amire én gondolok az ingyen van , és bár életre szóló élmény lenne ink hagyjuk :D
2017. dec. 8. 19:29
 3/5 anonim ***** válasza:
Egy Fender stratocaster-nek és egy fullcsöves motyónak szerintem. Én legalábbis. Minden más csak ócskaság.
2017. dec. 13. 05:30
 4/5 anonim ***** válasza:
Ja és szex, szex és szex.)
2017. dec. 13. 05:33
 5/5 A kérdező kommentje:
Kajak ilyen perverzek már a 14-15 éves fiúk? XD Ne szivassatok
2017. dec. 13. 07:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!