Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Miert kritizal a tanar?

Miert kritizal a tanar?

Figyelt kérdés
Ma visszafestettem a hajam az eredeti színére erre elkezdte mondani nekem a tanar h hulye vagyok meg csunya vagyok nem ll jol nekem ez, alapbol nemertem mi koze van hozza... Elrontotta az egesznapom a beszologatasa.. Raadasul az egesz osztaly elot alazor meg...
2017. dec. 1. 20:14
 1/3 anonim ***** válasza:

Oda kell szépen menni a szünetben, és megmondani neki, hogy tanárúr/tanárnő, ne haragudjon de legyen kedves és ne méltassa a kinézetemet sem az osztály előtt, sem négyszemközt, köszönöm, viszlát.

És megfordulsz és elsétálsz. Nem a kutyája vagy, nyugodtan elmondhatod neki ezeket a dolgokat. Nem kell a választ megvárnod.

2017. dec. 1. 20:37
 2/3 anonim válasza:

Semmi köze hozzá. Megsértetted a házirendet? Ha nem, akkor fogja be az ilyen, és folytassa az órát a véleményei nélkül.

Saját vélemény: Hányni lehet a tantestületektől, és elég nagy probléma amilyen alacsony szintre esett a színvonaluk.. úgy érzik, hogy ők mennyire jó fejek, ha porig alázzák a diákokat, és még ők sírnak, hogy teljes mértékben a kormány tehet az oktatás színvonaláról. Elég borzasztó, ami itt folyik. :(

2017. dec. 1. 22:48
 3/3 anonim ***** válasza:
Kiváncsi lennék, mennyire lenne büszke magára, ha bejelentést tennél ellene a fenntartónál v. az Egyenlő Bánásmód Hatóságnál
2017. dec. 2. 10:30

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!