Létezik olyan, hogy valakit lehúzzon a semmit tevés? Hogy lehet ezt kezelni?
Volt egy hosszabb időszakom, mikor nem dolgoztam. Csak a házimunka. 2-3x annyit aludtam, mint a mostani munkám mellett, de folyton fáradtnak éreztem magam, néha 12 órákat végig aludtam és utána csak addig bírtam felkelni, amíg kimentem wc-re meg ettem valamit, aztán már vissza kellett feküdnöm. Már mindenki azt hitte, valami súlyos betegségem van. :D
Mit lehet kezdeni? Hát csinálni kell valamit. Leginkább dolgozni érdemes, mert abból még pénz is lesz. :D Esti suli mellett simán lehet munkát vállalni. Az a jó a melóban, hogy nem hobbiból csinálod, nincs olyan, hogy "nincs kedvem" vagy "fáradt vagyok, nem megyek", mert menni KELL.
Azt hiába írnám, hogy sportolj, kirándulj, vagy keress magadnak bármilyen hobbit, mert azokra úgysem bírnád rávenni magad. :D
A semmittevésedben az a legfárasztóbb, hogy nem tudod, mikor végzel vele.
.
"torz a bioritmusom"
Ennek csak örülhetsz, mert tudod mire fogni, hogy nem csinálsz semmit!
Tényleg! - nem csinálsz semmit, csak ülsz és nézel ki a fejedből?
Akkor ne is csodálkozz hogy belefáradsz.
Lepontoztak, pedig nem vicceltem. Ez az állandó fáradtság, főleg ha az őszi-téli időszakban jön elő, a vitaminhiány egyik tipikus tünete.
C, B1 vitamin, vas, kiegyensúlyozott táplákozás és mozgás - ha ezek megvannak, ennek a típusú fáradtságnak nyoma vész.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!