11/17 anonim válasza:
De, én odamentem az egyikhez és megkérdeztem, hogy "szia van Mechwartod? Az fertőző? Ne aggódj, van nálam óvszer" és már röpült is felém széttárt lábakkal. Nem gondoltam volna, hogy ennyire kiéhezettek.
13/17 anonim válasza:
Csajokról nem tudok nyilatkozni, azonban irtó jó pasik járnak a Mechwartba. Főleg az 5. évesek közt, az egyikről mindig fantáziálgatok...
15/17 anonim válasza:
Szerintem a 9/ny-be vannak a legjobb csajook! Nálam a number1: Karácsony Niki! Ő álmaim nője!
#Kappa
16/17 anonim válasza:
Undorító vagy, "kedves" utolsó válaszoló :)
17/17 anonim válasza:
Én még egy jó csajt sem láttám a kilencedikesek között mondjátok már el hogy ti kit láttok aki jól nézki
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!