Miért örültem annak, hogy udvarolt nekem, és hogyan tudnám az egészet visszacsinálni?
Van egy fiú a suliban,akinek tetszek,és nemrég rám írt,és beszélgetni kezdtünk,majd mondta,hogy ekkor meg ekkor találkozzunk a suliban,és ezt elmondtam a legjobb barátnőmnek,és ő mondta,hogy majd ő jól kiosztja,hogy hagyjon engem békén,de mondtam neki,hogy ez nem kell,ő csak kezdeményezni akart. Másnap a suliban én pont elmentem a mosdóba,és a fiú akkor ment oda az osztályunkhoz,és engem keresett,és a barátnőm meg állítólag nagyon kiosztotta,megmondta neki,hogy azonnal szálljon le rólam,én nem foglalkozom ilyenekkel,stb. Még aznap este írtam a srácnak,és kérdeztem,hogy miért nem beszéltünk élőben,és erre azt írta,hogy már mindegy. Ezután én még próbáltam volna neki írni,de már nem válaszolt. A suliban folyton kerestem,de sehol nem láttam,és rossz érzés kerített hatalmába,igaz,hogy nekem nem tetszik a fiú,de hiányzik,hogy beszélhessünk. Nem akarok nyomulós lenni,értek én a szóból,most már lerázott engem,de mégis,olyan kedvtelen vagyok. És arról pedig annyit,hogy a barátnőm csak jót akart nekem,de ezzel most mindent nagyon elcseszett!
Most mit tegyek? Kérlek segítsetek!
A sráccal ne szórakozz, ha nem gondolod komolyan, a barátnődet meg rúgd ki, mert később lesznek még vele komoly problémáid!
Ha anyád csinálta volna ezt, akkor most nagyon fel lennél háborodva, pedig biztos jobban szeret, mint a "barátnőd".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!