Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Milyen témát tudtok osztályfőn...

Milyen témát tudtok osztályfőnöki órára?

Figyelt kérdés
Tudtok valami érdekes témát osztályfőnöki órára,amivel le tudom kötni az osztálytársaim figyelmét?Nem ilyen általánosra gondoltam,hogy környezet védelem,hanem valami érdekes.Nyílván az is fontos,csak valami más jellegű jobb lenne.

2017. nov. 19. 18:43
 1/3 anonim ***** válasza:
100%

Hobbyd

Pályaválasztás

Párkapcsolatok

2017. nov. 20. 07:09
 2/3 anonim ***** válasza:
100%

Állatvédelem!

Különbség a tenyésztők és a szaporítók között!

Tanulja meg minél több fiatal. Én a sulimba plakátot is rajzoltam, szemléltetve a különbséget. :)

2017. nov. 21. 17:53
 3/3 anonim ***** válasza:

Illem és etikett

- Hogyan kell köszönni (ezt még sok felnőtt sem tudja rendesen)

- Tiszetetadás (például a takarítónőnek a munkájáért, és nem hagyni budit az osztályteremben; a tanár erőfeszítéseiért)

Tetoválás (mi anno hittanon bezsélünk erről, de nekünk a világra nyitott hittantanárunk volt)

Környezetvédelem, hogy például ki mit tud tenni. Szelektív hulladékolás, mindennapos üdítő/ásványvíz vásárlás helyett kulacs. (Vagy kis üveges víz helyett nagy.)

Pénz és takarékoskodás. Postai utalvány vagy csekk kitöltése.

Ez mind-mind olyan, amit meg kéne tanulniuk az embereknek még tizenéves koroukban.

2017. dec. 14. 09:12

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!