Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » A tanárok milyen 'jelekből'...

A tanárok milyen 'jelekből' veszik észre, hogy tetszenek a tanítványuknak?

Figyelt kérdés
2017. nov. 9. 23:17
 1/6 Unikornispata ***** válasza:
Mindegy,mert amellett,hogy ezzel hülyeség foglalkozni,még tilos is...
2017. nov. 9. 23:50
 2/6 anonim ***** válasza:
0%
Meglátják, hogy rejszolnak a pad alatt.
2017. nov. 10. 01:25
 3/6 anonim ***** válasza:
Nonverbális jelekből leveszik.Látják hogyan viselkedsz és a mozdulataidról is sok mindent elárul.
2017. nov. 10. 18:51
 4/6 A kérdező kommentje:
De jelen esetben milyen nonverbális jelek vannak? Keresi a tanár tekintetét,vagy elpirul,vagy itt mire kell gondolni?
2017. nov. 10. 18:59
 5/6 anonim ***** válasza:

Ha visszahúzódó akkor nem sokáig tartja rajta a tanáe szemén a tekintetét.Ha ranéz a tanár lesüti a szemét.Gyakran órákon mosolyog vagy nevet, pedig nem történt semmi vicces.Mindig valahogyan próbál a diák a tanár közelébe kerülni.Megakad a diák szava vagy valamit nem tud kimondani.

A testartásodból is látszik.Pl: A társaságban a lábad a tanár felé mutat.

És egyéb jelekből láthatják, de most ennyi jutott eszembe. Nyitott személyiségű embernél is hasonlóak a jelek.

2017. nov. 10. 19:11
 6/6 anonim ***** válasza:
Hehh nekem volt anno olyan, hogy a tanár azt hitte, többet akarok, mert sűrűn kerestem matek korrepetálás miatt. Az egész osztály azt hitte, van valami, mert csak én jártam a külön matekra, pedig csak érettségire készültem volna :D az viszont rontott a helyzeten, hogy a nővérem mai napig a volt tanárunkkal van együtt :D a lényeg, hogy az a legárulkodóbb jel, hogy keresed a társaságát, órák után is vele maradsz, beszélgettek. Órán folyamatosan rá nézel, nem arra, amit a táblán mutat. Viszont ha úgy van és azért késdezed, verd ki a fejedből a tanár meghódítását :)
2017. nov. 14. 17:50

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!