Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Tippeket hogy oltsam őket...

Tippeket hogy oltsam őket vissza?!

Figyelt kérdés
Volt két barátnőm a suliba, most beteg vagyok és azt hazudta az egyikük hogy a masik kettő cafkának hívott meg kibeszélt úgyhogy mondtam pár hülyeséget hogy megkönnyebbüljek pl. Szarul táncolnak meg csak magukra gondolnak, és kiderült hogy nem is beszéltek ki, és most én vagyok a rossz. Szó szerint most háború van és tippem sincs hogy oltsam őket vissza segítsetek pls

2017. nov. 6. 19:19
 1/4 anonim ***** válasza:
100%
Jól értem, hogy mondtál pár hülyeséget alaptalanul és most te akarod visszaoltani őket?
2017. nov. 6. 19:30
 2/4 A kérdező kommentje:
Igen, sajnos igen, méghozzá azért, mert eddig más suliba jártam de idejöttem, és nem képesek befogadni
2017. nov. 6. 20:04
 3/4 anonim ***** válasza:
67%
Fú, a tinilogika! Nem az, hogy megbeszélnéd velük, á, az túl egyszerű lenne. Kavard csak a sz@rt, ha ilyen hülye vagy, meg is érdemled.
2017. nov. 6. 20:22
 4/4 anonim ***** válasza:
75%
Tépd meg a f/\szsz0pó r!bancokat!
2017. nov. 6. 20:39

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!