Mit tegyek ha piszkálnak a suliban?
Ne foglalkozz velük. A gyerekek nagyrésze paraszt, aztán majd kinövik. Aki meg nem, az meg annyit is ér. Arra meg végképp ne hederíts, aki a jegyeid miatt szól meg. Ezek az ötösök azok, amik mutatják a tudásod, és jóesetben majd ezek különböztetnek meg téged, mikor felvételire kerül a sor. Én is bunkó kis hülyegyerek voltam suliban, aztán benőtt a fejemlágya, és most az egyik olyan sráccal vagyok jóban, akivel akkoriban nem. A szemétkedésüktől többnek, jobbnak érzik magukat, de egyáltalán nincs így. Majd ők is rájönnek, aztán koppan a fejük a padlón. Koncentrálj csak a tanulmányaidra és arra, hogy értelmes jófej emberekkel barátkozz suliból, vagy akárhonnan.
21/F
Igazán nincs mit. Fel a fejjel, lesz nekik még rossz. Az én egykori osztályomból is istenem, milyen emberekké lettek ezek a kedves lelkek. :DD Huszas éveik elejében járó, de már eladósodott / az életüket elrontó, igénytelen alakok lettek. Akiknek meg megjött az esze, azok meg bánják, hogy így viselkedtek.
Szép napot. :)
Komoly divat a nyálcsorgatás.
Te inkább az értelmi szinten vagy, ők pedig szinte csak az érzelmin és le akarnak húzni magukhoz.
Egyébként ez milyen életkor és milyen suli?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!