Piszkálnak a suliban mit tegyek?
Régebben minden jo volt joban voltam mindenkivel nem votlam meno de nyomi sem. 7.ben engem meg 3 baratnomet elkezdtek csesztetni egy kis dolog miatt (ha valakit erdekel leirom neki privatban) es ez volt majusban akkor csesztettek minket. Szeptember elejen nem de most ujra engem meg a tobieketet is engem azert mert van par szoke tincs a hajamban amik mellesleg alig latszanak. Egyik oran is a tanar elkezdi egyik osztalytarsamnak hogy ne fesd a hajad (nem festette csak kiszivta a nap) es akkor rogton ram mutogatak h o festi. Azat masik oran a hajam basztattak. A legbantobb az egyik oszt.tarsam aki olyan lekezeloen beszel velem hogy sirnk tudnek. Majusban durvanb volt. Az osszes tobbi osztaly normalis nincs piszkalas de nalunk van normalis ez 7.bem? Mit tegyek? L/14
Meg ha kapok jo jegyet akk rogton kirol masoltad? Meg ha az egyik meno csesztet minket maf rogton mindenki foleg az egyik osztmtarsam aki meno akar lenni es akk rogton belenk kot ahol tud foleg belem mert nem vagyok olyan okos (matekbol 3 vagyok ennyi)
Szard le, komolyan, ha ilyen kis piti dolgok miatt a sírás kerget, akkor mi lesz veled gimiben/szakgimnáziunmban? Képzeld el, engem általánosban hazáig kísért 2 gyerek, egész végig ba*ztattak, megvertek. Elmondtam a szüleimnek, akik bementek a suliba. Két gyereket megrángatták, és heló szia. De én ott nyomorodtam meg annyira lelkileg, hogy még most, középiskolában is szekálnak, igaz csak verbálisan, de mivel már 1 évem van, kibirom.
18/F
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!