Ha dobozos narancslébe keverek vodkát és azt napközben iskolában iszogatom, észreveszik?
Figyelt kérdés
Sajnos valószínűleg gondolom, de valahogyan a lebukás kockázatát lehet csökkenteni?2017. okt. 20. 22:50
2/9 anonim válasza:
Igen, hogy az iskolában nem iszol ilyeneket...
Ki is rúghatnak emiatt, ha megtudják.
A piát meg lehet érezni az emberen...
4/9 anonim válasza:
Ha szagról nem is, de szerintem ha túlzásba viszed a viselkedéseden simán.
5/9 anonim válasza:
Nálunk általános iskola 6.-ban volt egy túlkoros, többször bukott évismétlő gyerek, ő egy közepes aktatáskával járt iskolába, abban tartotta a fém whisky-s kulacsát és állandóan kortyolgatta.
6/9 anonim válasza:
Szerintem simán ki lehet szúrni. A leheleted, a viselkedésed elárulna.
Miért fontos ez annyira, hogy a lebukást is kockáztatnád? Alkoholista vagy?
7/9 anonim válasza:
De miért vodkát?
Az drága pia, le fognak húzni vele, ha megérzik.
Én Jägert meg pálinkát ittam régebben suliban, amíg nem volt jogsim.
8/9 anonim válasza:
Én sört ittam pont ezért hogy ne vegyék észre.
9/9 anonim válasza:
Mondjuk majd nem lebuktam mert pont bejött a tanár az öltözőbe én én meg megijedtem aztán derékig bemásztam az öltöző szekrénybe mintha keresnék valamitxdd de nem buktam le hála isten.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!