Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elég nagy f. ságot csináltam?

Elég nagy f. ságot csináltam?

Figyelt kérdés

Informatikára járok középiskolába. Viszont informatikával szinte biztos, hogy nem akarok foglalkozni a jövőben.

Úgy gondoltuk, hogy így legalább értek majd az informatikához és ez jó lesz a mindennapi életben.

De már nem vagyok biztos benne, hogy így bárhova elmehetnék, hisz nem úgy vannak az óráink.

Lehet át kellene mennem gimnáziumba, de úgysem engednek. Kétségbe vagyok esve...

Mit csináljak?

2017. okt. 18. 22:28
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:
(első válaszoló vagyok (Miért lettem lepontozva? Munkaügyi központban mondták, hogy indul informatikus képzés annak akit érdekel, mert kevés belőle a jó szakember és keresett szakma. Én meg 3 szakmával sem tudok elhelyezkedni ott ahol szeretnék lenni...))
2017. okt. 19. 23:10
 12/12 anonim ***** válasza:
Ez meg egy olyan dolog szerintem, hogy egy jó szakmával meg nem kell elhelyezkedni...
2017. okt. 20. 06:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!