Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Elég nagy f. ságot csináltam?

Elég nagy f. ságot csináltam?

Figyelt kérdés

Informatikára járok középiskolába. Viszont informatikával szinte biztos, hogy nem akarok foglalkozni a jövőben.

Úgy gondoltuk, hogy így legalább értek majd az informatikához és ez jó lesz a mindennapi életben.

De már nem vagyok biztos benne, hogy így bárhova elmehetnék, hisz nem úgy vannak az óráink.

Lehet át kellene mennem gimnáziumba, de úgysem engednek. Kétségbe vagyok esve...

Mit csináljak?

2017. okt. 18. 22:28
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
56%

Most hiányszakma az informatikus. Hidd el, jó lesz még az.

Inkább mész gimibe, ahol még szakmát se tudsz tanulni?

2017. okt. 18. 22:30
 2/12 anonim ***** válasza:
48%

Gimibe ne menj. Nagyon át se tudsz menni más szakra, mert lemaradtál már a többiekhez képest.

Maradj szerintem. Nem olyan rossz szakma az.

20/f

2017. okt. 18. 22:34
 3/12 anonim válasza:
100%
Én infóról mentem anglisztikára, szóval mindegy mit tanulsz középsuliban. :D
2017. okt. 18. 22:37
 4/12 A kérdező kommentje:

Köszönöm a válaszokat!

Így még lehetek más is? Nem vonz az informatika, mint állás...

2017. okt. 18. 22:38
 5/12 anonim ***** válasza:
100%

Te miről beszélsz?

Oda mész, ahová akarsz :D

2017. okt. 18. 23:13
 6/12 A kérdező kommentje:

De megnyugtattatok! :DDD

Úgy gondoltam(gondolom), hogy mivel mi nem nagy óraszámban tanuljuk pl. a biológiát, így azzal nem hiszem, hogy tovább mehetek.(ez csak egy példa volt, a biológia sem érdekel. :))

Csak osztálytársaim értetlenül állnak, hogy miért ezt a szakot választottam, ha nem akarok elhelyezkedni ezen belül és így elbizonytalanodtam. :(

2017. okt. 18. 23:38
 7/12 anonim ***** válasza:
100%

Figyelj én egy informatikai mérnök, utána egy programozó matematikus diploma után jöttem rá, hogy asztalos akarok lenni...

Találd ki mit szeretnél és csinálld azt.

A te korodban most az érettségi a lényeg, tökmindegy, hol csinálod...

2017. okt. 19. 06:54
 8/12 anonim ***** válasza:
49%

Am az osztálytársaid hülye érettlen gyerekek... akárhogy is, jó ha lesz 1 az osztályodból, aki aztán el is tud helyezkedni azzal a szakmával... gyakorlatilag olyan tudásmennyiség és folyamatos önképzés kell az infohoz, hacsak nem az álommelód egy szerviz pl, ahol félfogyatékosoknak magyarázod karácsonykor, hogy miért nem fut el a gyereknek 100ért cásárolt laptopon a legújabb cod...hanem kicsit komolyabb célok, akkor pont semmire nem jó egy középsulis infos "szakma"...

10en évesen még biztosan nem tudjátok mit fogtok melózni és mi az ami ténylegesen érdekelni fog felnőttként... sajnos a többségetek megreked majd a gyárak szintjén 3 műszakban... persze most még minden osztálytársad azt hiszi, hogy ő lesz az új Steve Jobs... de ezek csak gyerekes álmok.

2017. okt. 19. 06:59
 9/12 anonim ***** válasza:
51%
Az informatika, akárki akár mit mond, egy kézzel foghatatlan sz@r szakma, hobbinak jó maszekolni, másra aligha, különben is nehéz informatikával érvényesülni, mert sokan csinálják, én nemrég elmentem infóról inkább szakmunkásnak, ha más nem úgy döntesz, hogy otthagyod, és mégis elmész, aztán belátod, hogy mégis megéri az informatika estin OKJ-n is vannak olyan szakmák, melyek szinte állandóan indulnak, de ez rajtad áll.
2017. okt. 19. 18:13
 10/12 anonim ***** válasza:
Utolsó ebből csak az látszik, hogy lövésed nincs róla...
2017. okt. 19. 22:18
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!