Nappalira vagy levelezőre menjek?
21 évesen senki sem végez az egyetemmel, legalábbis nagyon ritka Magyarországon. Az átlag inkább 24...
Ismerősöm 21 éves, levelezőre ment és mellette dolgozik.
Ha 18 évesen érettségi után megy egyetemre,akkor 3 év alatt el lehet végezni,21 évesen már végez.
Neked fejlődött a kézséged,de nekem nem adott semmit ez a szak,csak ártott.A gimiben tanultam keményen,de ez szakközép.Ez olyan,hogy 5 órából 2 órán van,hogy csinálunk is valamit.Hozzászoktam ehhez,ellustultam.Rámragadt ez a szakközépiskolai mentalitás.Lehet ezek után már nem is bírnám az egyetemet.
Én is elkezdtem egy OKJt. Semmi haszna nem volt, nem is tanultam soha. Utána jogi karra mentem, ami eléggé magolós. Nem így álltam hozzá, ahogy te, hanem úgy, hogy igenis megcsinálom. A 3. félévemnél tartok, eddig sikeresen vettem az akadályokat...
Ne így állj hozzá, hogy ellustultál és megbuksz...
Jó hát nem így fogok hozzáállni,meg akarom csinálni.Csak hát nagyon rossz hatással volt rám ez.A gimiben hozzá voltak szokva a tanuláshoz,a fegyelemhez,itt meg ennek az ellentéte van.A 7 órából 3 van kb.megtartva.Az egyetemen vért kell majd izzadni,hogy visszarázódjak,mert az még a giminél is sokkal kemémyebb lesz.
De azt leszaarom,hogy az OKJ-s vizsgám sikerül e,egyáltalán nem érdekel ez a szakma,azt is megbántam,hogy nem hagytam itt az első év után.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!