Unalmamba írtam egy verset az új tanáromról és a többi osztálytársam el akarja neki küldeni. Mit tegyek?
Figyelt kérdés
Nagyon csúnya a vers 10 versszakos és félek hogy elmondják mert akkor a tanár is utálni fog szüleim is nagyon leszidnának meg lehet ki is rúgnának az iskolából.
Osztálytársaimat kérdeztem miért mondják el azt mondták mert vicces lesz.(hát nekik biztos) Még életembe nem kaptam szaktanárit megy semmi ilyet. Szüleim nagyot csalódnának bennem. Tudom előbb kellet volna gondolkodni de nem néztem volna ki osztálytársaimból hogy elmondanák.
2017. okt. 6. 19:50
21/36 A kérdező kommentje:
3 osztálytársamnak átküldtem facebookon és amúgy megkérdeznék az osztálytól akkor mondanák vagy öten hogy igen én írtam a verset. Nem tudom miért de idegesíti őket hogy a tanárok jó kisfiúnak tartanak.
2017. okt. 8. 19:30
22/36 anonim válasza:
Figyelj kajak nagyon jó kisfiúnak látszol és értem , hogy félsz a tanártól meg attól , hogy csalódást okozol de nem egy vicces vers miatt jön el a világ vége szöval ha megismutatják neki akkor elsőre tagadd és ha komolyabb dolog lenne belőle akkor még mindig mondhatod hogy csak megakartak szivatni stb főleg ha jó gyereknek hisznek a tanárok
23/36 A kérdező kommentje:
Köszi a választ ez kicsit megnyugtatott és ki találtam közbe valamit ami beválhat.
2017. okt. 8. 19:42
25/36 anonim válasza:
Nem tudom, mire gondolsz ,amikor csúnyának mondod a verset,de bármilyen is,nekem is elküldhetnéd.Ha még nem unod az elküldéseket.
26/36 anonim válasza:
Kíváncsi vagyok én is erre a versre, amúgy én is írtam általánosban egy verset az egyik tanáromról, azt a nővére az egyetemen mutogatta és hétvégén azzal állított haza, hogy az összes csoporttársa odavan a kreatív költészetemért.:D
29/36 anonim válasza:
Elküldöd nekem is? Én hatodikban írtam egy csúnya verset az igazgatóról és egy osztálytársamról, egy srác az osztályból persze elvette tőlem, körbeadta mindenkinek, majd egy tanáromhoz került, és engem kirúgtak miatta:/
30/36 anonim válasza:
Akkor már nekem is ha nem gond.. :D egyébként szerintem nem mutatják meg a tanárnak, főleg úgy, hogy nem egyedül írtad. Nem csak téged sodornának bajba, szerintem csak rád akartak ijeszteni :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!