Pofonvágtam 2 gyereket. Szerintetek?
En is sok embert vágnák pofon, de azzal csak magamnak ártanék. Megérdemelték de te fogsz rosszul járni.
Nekem van 18 éves osztálytársam és úgy böfög/beszél órán, hogy én is ezt tenném. Ja és miért csinálja mind ezt? Mert szerinte ez vicces...pedig valójában csak gusztustalan (ne napi 1 böfögésre gondolj,egésznap ezt csinálja)
16/L
Ezek nem ovisok hanem 5-6.osok voltak.
Jo azert az ovisok is tudnak szemtelenek lenni, nekik valamilyen szinten el kell nezni mert kicsik. De naluk is latszik a neveltetes nemelyiken. De az a vicc, hogy ezek a gyerekek akik felsobe kerultek, ezek tudtommal 10-11 eves gyerekek, mikor ekkora voltam, azt se tudtam hogyan meg merre bujkaljak a nagyobbak elol mert feltem toluk, ezek meg felhuzzak az ember agyat aztan elfutnak... Aztan ha elkapjak oket meg rinyalnak.. Borzalom de komolyan.. Nem tudom eldonteni, hogy a szulo a hibas, vagy a gyerek a hulye, vagy mind 2,az... Es akkor meg en huzom a rovidebbet merthat a jogszabalyok ervenyesek.. Raadasul meg minnd2 szulo rairt anyamra, pontosan nem tudom mit irtak neki, szerintem a szokasos sablonszoveg hogy mi jogon bantom oket ahelyett, hogy fogna aztan adna neki egy fejmosast, hogy figyelj kisfiam, nem allapot hogy a nagyobbakkal kezdessz ki, orulj hogy megusztad egy artatlan pofonnal.. Vagy legalabb annyit mondananak nekik hogy ejnye bejnye legkozelebb nem csinalunk ilyet.. Nem, meg nekik all feljebb, es fenyegetoznek a feljelentessel meg az igazgatoval.. Remelem holnap osszefutok az egyikkel aztan kiadja magabol a kis szoveget..
Jah, és a legérettebb módja, hogy változtass egy gyerek modorán a fizikai erőszak. Csak azt mondom, ha ugyan ezt egy felnőtt tette volna, valószínűleg nem mész pofozkodni. Miért nem?
A másik kérdés, miért gondolod, hogy egy gyereket kevesebb jog illet meg? Ha egy felnőtt embert bántalmazol anélkül, hogy ő a testi épségedet fenyegetné, nyilvánvaló, hogy felelősségre fognak vonni ezért. Miért csodálkozol azon, ha gyerekek esetében is megteszik ezt?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!