Gimnazisták! Veletek is megtörtént ez?
Szóvaal...bekerültetek egy nevesebb gimnaziumba. De ott úgy érzitek hogy ti nem vagytok odavalóak. Vagyis nem az hogy nem vagytok odavalóak, hanem inkabb az, hogy úgymond gyengébben, ,,leeresztve,, kezdtetek az évet. Ezt inkabb 9.osztalyra mondom.
Tehat az normalis hogy a 9.-et gyengebben kezdtem?? És még lehet hogy csak jobban meg kell szoknom ezt a fajta tanulást??
(Bocsi, lehet hogy rossz a kategória)
Igen, én is most kezdtem, egy gyengébb suliból jöttem 4,6-4,8-as átlaggal és egy jól megírt felvételivel egy erősebb gimibe.
Viszont egy csomó tárgyból, amiből jó voltam rossz jegyeket szereztem, de érdekes módon 2 tárgyból, ami általánosban nem ment(fizika és tesi), kettes-hármas voltam, itt négyeseket és ötösöket szerzek.
Nem azt mondom, hogy hülyének, de magamhoz képest nagyon, a többiekhez képest is egy kicsit gyengének érzem a teljesítményem.
15/L 3,95-ös átlag(eddig)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!