Miért van az hogy semmit sem mondanak el az osztálytársaim?
Figyelt kérdés
Külföldön tanulok és azt veszem észre hogy az osztálytársaim nem mondanak el semmit például ma elmentek egy másik városba tanárral és nem is említették nekem hogy van ilyen lehetőség vagy program és ráadásul Middterm exam is csak egy nappal ezelőtt említette az egyik osztálytársam amikor rákérdeztem és egy nappal küldte meg a tanulni valót is.
Miért van ez?nem csináltam semmit sem..
Mit csináljak hogy ne legyek levegő?
(Ázsia)
2017. okt. 1. 08:28
11/14 Metionin válasza:
Szobatársad milyen nemzetiségű? Ha ő el tudja olvasni az írásukat, akkor kérd meg hogy olvassa el neked az ilyen kiírásokat, mint kirándulások, tesztek, sulis dolgok.
12/14 A kérdező kommentje:
Thai es igen. O mindenbe segit. Ot kerdezem mindig
Csak o nem olyan jo angolbol haha
Thaiul segit tanulni meg minden
2017. okt. 2. 07:01
13/14 anonim válasza:
Ez általában így szokott lenni hogy ha valaki egy össze szokott közösségbe érkezik főleg ha külföldi. Én is így voltam vele és nekem kellett extrán oda tennem magam hogy befogadjanak.
14/14 A kérdező kommentje:
Szoval mot tanacsoltok?
2017. okt. 2. 12:56
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!