Vicces sztorikat tudnátok írni?
Ötödik Osztályban a nyolcadikosok körbejárták az osztályokat, dalt énekeltek. Állva vártuk őket, már messzíről hallottam a dalt nem tetszett.
Egy jó barátom (Viktor) azt mondta: hú de komoly vagy.
Akkor büszke voltam, hogy ezt mondja (szomorú voltam inkább, nem komoly, de lehet ő a "komoly"szomit értett)
Az osztályban kiderült egy pénzlopás, én sunyítottam, mert a nagybátyámtól pont annyit loptam, amekkora összeget eltulajdonítottak.
Egy új tanárnő jött harmadikba, egy bolha csípett, rohadt kellemetlen volt, nem mertem megvakarni. A tanár kérdezte, mi bajom. A többiek: mindig ilyen arcot vág.
Egyszer valaki kérdezte az időt, és óra nélkül mondtam -jé megszólalt.
Festettük órán, a téma az volt, hogy mindegy. Én arra gondoltam azt festem meg, minden örömben van egy kis szomorúság, ekkor másodikos voltam. A padtársam mondta, hogy az nem jó, amit csinálok. Nagyon mesterkélt. Sok piros szint használtam és fekete pöttyöket.(azok a legyek)
A többieknek ki kellett találni miről fetett a társunk, na ezt nm tudtam, hogy ez lesz, és féltem azt mondják, ők is rá mesterkélt. A padtársaméra azt mondták megjátszott, olyan hamis. Örülem, hogy haha ha, visszakaptad. Az enyémre nem tudom már mit mondtak, csak arra emlékszem, hogy csodálkoztam milyen sok mindent látnak, ami nincs ott, de tetszet, amit mondanak, mert nem használták az enyémre a mesterkélt szót (pedig az volt)
F.sza sztorik😂Jokat rohogtem
Most jutott eszembe meg egy..ugyeletes voltam,amikor a tanarom elsetalt mellettem es hirtelen megbotlott de valahogy felugrott es meguszta..gondolom azt hitte,hogy en gancsoltam el ,mert ram nezett utana,nekem meg mar voros volt a fejem a visszatartott rohogestol..erre LB-m a háttérben visitva felrohogott es beborult az egyik terembe😂..ezutan mar nem sikerult visszatartani a rohogest,en is visitva rohogtem
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!