Tudnátok vicces sztorikat mesélni az iskolából? Pl megszívattatok egy tanárt vagy osztálytársat, meg ilyenek
Na akkor most képzelj el egy vén öregasszony görbe háttal rövid szőkésbarna hajjal ráncos arccal olvasószemüvegben.
Szóval a volt legjobb barátnőm Április elseje alkalmából megfogta a tanári széket és telibe bevizezte, illetve egy olyan ragacsos taknyot dobtunk fel még tegnap pont a tanári asztal fölé. Bejön a tanár lezajlik az a bizonyos jónapot kívánok...jelentés...és megfordul a tanár (spoiler:fail)
- Ki vizezte be a széket? (Tanár)
- Én (Niki)
- Ki az az én? (T)
Szegénykém osztalyfonokit kapott. A takony pedig nem rá esett hanem mellé ugyanis nem ült be teljesen az asztalhoz.. :(
Remélem elvezted
Én is a "hierarchia" alján voltam, főleg egy adott gyerek szólogatott be legtöbbször...Aztán év vége felé lehetett javító dogát írni egy tantárgyból, én 4,5-re álltam, ezért írtam, ő meg 1,5-re, a tanár meg nem akarta így átengedni, ezért íratott vele is :D És tök fura volt, mert bár egész évben szidott meg undorító dolgokat mondott rólam, akkor valamiért hirtelen megkedvelt (:DDDDDD) és be is ült mellém a padba, bár megszívta, mert A-B csoportok voltak. De tudta, hogy tudom az egész anyagot, ezért elkezdett könyörögni nekem, hogy súgjak már neki, mert nem akar megbukni :((( Szóval megsajnáltam és meg is tettem.
Igaz, minden kérdésre valami orbitális nagy baromságot diktáltam neki. Meg is bukott :3
Öreg néni olvasó szemüvegben... :D
18 éves srác vagyok, aki ma írt egy k***a nehéz matek érettségit, de azért ez jó volt :). Igazából csak ma haverokkal mekizni voltunk és régi sztorikat elevenítettünk fel, rengeteg havert szívattam, ők is engem, így éltük túl az iskolát. Lehet engem szidni, de én nem r*hadok többet az iskolapadban :D
Wow
Mondjuk nem csodálkozok...nyelvtan óra :)
Nálunk ilyenek voltak (nem minden az én osztályomban történt ezek közül):
Ápr. 1. megablokk:
- fogkrém a kilincsre
- jaffaszörp a narancsszínű szivacsra
- egyik osztálytárs kitalálta, hogy ő majd elbújik a szekrényben, és ha a tanár bejön, kiugrik, és azt mondja, "bú!". De közben mi meg bepakoltunk elé kb. minden széket, így őt szívattuk meg végül
- óra vége előtt 10 perccel osztálytársam telefonjáról bejátszottuk a régi iskolacsengőt, és elhitettük a tanárral, hogy most a stúdiós bácsi ápr. 1-je alkalmából a régi sulicsengőt játssza... és előbb szabadultunk :).
Egyebek:
- nekem sikerült teljes erőből oldalbabikáznom a tanárt, amikor kézilabda kapuralövést gyakoroltunk, mert túl későn állt be elém, hogy azt mondja, "mára befejeztük"
- órán srácok szendviccsel dobálóznak, az egyik célzás kicsit mellémegy, tanár mellet ér célba a táblán. erre az egyik srác: "bocsánat, tanárnő, félreharaptam"
- voltak, akik kimásztak a suliból, kiugráltak meg suli tetejére ragasztgattak söröscímkéket
- egyik évben pár vicces kedvű diák belógott a tanáriba, és baromságokat firkáltak az ellenőrzőkbe (ebédfizetés 1.000.000 napra, sok karó stb.)... megint mások az egyik szekrényes öltözőben beforgatták az összes szekrényt úgy, hogy az ajtajukkal álltak a falnak
- osztálytársaimnak jó szokása volt, hogy mindenfélét nekidobáltak a plafonnak (félliteres palack, alma stb.), és egyszercsak lezuhant az egyik kő a plafonról... szerencsére senki nem sérült meg
- igazgató beszédei voltak még jók, mert párszor elfelejtette vinni a szemüvegét... utolsó évzárónkon ordítva kellett kijavítanunk, hogy Gipsz Jakab 12. B-s tanuló, és nem A-s, és nem anyanyelvi, hanem angol nyelvi versenyen ért el 2. helyezést. Plusz ilyenek, hogy "az embert nem lehet feleségre vonni"
- másik suliban napközis néni rossz helyesírással beírt nekem egy intőt, amiért ősszel nem vettem magamra kabátot, amikor kimentem az udvarra
- ezek a szokásos dolgok voltak még, hogy cuccok eldugása, egymás alól székkihúzás
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!