Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Hiányoztatok már azért az...

Hiányoztatok már azért az iskolából egy napot, hogy tanuljatok a következő napokra?

Figyelt kérdés
Amikor sokminden összegyűlt mondjuk
2017. szept. 26. 12:33
1 2
 11/12 anonim ***** válasza:

"Soha. A szüleim nem tűrtek semmiféle hiányzást, még betegen is iskolába mentem, hiába voltam kiírva."

Köszönd meg nekik utólag is azok nevében, akik miattad betegedtek meg, mert bevitted nekik a vírusaidat az iskolába ahelyett, hogy előbb meggyógyultál volna...

"Olyan viszont előfordult, hogy éjszaka fent kellett maradnom tanulni mert hirtelen 3-4 tárgyból jelentettek be témazárót"

Manapság már van arra szabály, hogy egy nap max. két témazáró íratható - legalábbis a normálisabb iskolákban. Ezekre hivatkozva a többiben is be lehetne vezetni. A diákönkormányzat, vagy akár a szülők is kezdeményezhetik. Ja, és arra is van szabály jobb helyeken, hogy "hirtelen" nem lehet témazárót bejelenteni: legalább egy héttel a témazáró előtt be kell jelenteni.

2017. szept. 27. 14:32
 12/12 Metionin ***** válasza:

Ők azok a típusú szülők, akikkel nem lehet beszélni. Volt hogy a tanár küldött haza, mert lázasan kiestem a padból, aztán ment a balhé amikor anyám hazaérve otthon talált. Szerinte szimuláltam. Plusz egyszer kihordtam egy tüdőgyulladást lábon. Fenomenális élmény volt.

A dolgozatokkal kapcsolatosan nem tudom, hogy az én időmben volt-e ilyen szabály, 27 vagyok de gimiben rendszeres volt a heti 3 témazáró. Jellemzően a matektanár szólt előtte 1-2 nappal, de más tárgyaknál is előfordult. Ezen úgy próbáltam segíteni, hogy amikor láttam hogy a fejezet vége közeledik a könyvben, már elkezdtem otthon sorban átnézni mindent.

2017. szept. 27. 15:55
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!