Ti nem gondoljátok, hogy ebben a sztoriban sok az ellentmondás?
Figyelt kérdés
Pl. arra gondolok, hogy azt mondja a csaj, hogy nem viselkedett kihívóan, közben meg a fiúk a két melle közül itták a feleseket.
Aztán az, hogy úgy érzi, szexuális erőszak áldozata lett, mégis ott marad bulizni, mintha mi sem történt volna.
A harmadik meg az, hogy kevert az egyik HÖK- vezetővel, miközben elvileg pont nekik "köszönhette", hogy semmi sem történt az ügyben.
Én is egyetemista vagyok. Igaz, nem voltam egyszer sem gólyatáborban, már nem az első képzésemet csinálom. Nem vagyok hökös, meg semmi, de valahogy nekem furcsa ez a sztori.
2017. szept. 17. 13:24
1/4 anonim válasza:
Remélem alakul itt ki egy kisebb beszélgetés. Elsőnek azt fűzném hozzá az általad írottakhoz, hogy általában a gólyatábori hasonló feladatokhoz nem kell kihívóan viselkedni. Ahogy írta, inkább kinézték ezekre, mivel dekoratívabb volt. Olyankor egyfajta unszolásnak vetik alá, hogy vállalja be ezt a(z egyébként még egész teljesíthető) feladatot. Pedig egyébként az a támogatandó, hogy minél többen vegyenek részt valamiben, ne 1-2 ember szerepeljen, mások meg nem.
2/4 A kérdező kommentje:
Igazából pl. ahhoz, hogy a két melle közé betegyenek egy felest, elég kivágott felsőt vagy fürdőruhát kellett viselnie. Nekem is vannak kivágott felsőim, de csak kevés olyan, hogy oda be tudnék tenni egy felest, ha rajtam van.
2017. szept. 22. 22:25
3/4 anonim válasza:
Ott gyakran vannak fürdőruhában, amely jobban elviseli a ráömlő italokat. Ellenben a gólyáknak adnak egy-egy egyenpólót, amely dekoltázs néküli, tehát azt biztosan levette, bikiniben lehetett.
4/4 anonim válasza:
Nem tudom beadtak-e neki valamit, de az tutira nem gina volt. Az nem mutat semmiféle tünetet, nemhogy hányingert meg ájulásérzést. Szerintem az újságíró firkász kicsit túltolta a sztorit. Ja, pont az a szoba, ahova bemenekült, pont az erőszakoló legjobb haverjáé... Na meg egyágyas szobák? Min. 2 ágyasak szoktak lenni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!