Mit csináljak a suli szünetben?
Figyelt kérdés
Egyedül szoktam lenni. Az iskolatársaimmal nem tudok beszélgetni ha oda megyek vágják a pofákat meg nem tudok velük beszélni. Van barátom az egyik külföldön él jelenleg a másik pedig most ment át másik suliba. Az osztályban persze a fiúkal jól kijövök de mégse lehetek folyton velük. Nem lehet telefonozni tehát a zene hallgatás kilöve. Már próbáltam tanulni meg olvasni,rajzolni de egy két szünet után meguntam. Esetleg valami ötlet ? Kérlek írjatok valamit mert tényleg nagyon jól jönne ! Előre is köszi !2017. szept. 13. 21:59
1/6 anonim válasza:
Fejts keresztrejtvényt. Vannak ilyen nagy rejtvényes könyvek.
2/6 anonim válasza:
Írj házit, csinálj szókártyákat idegen nyelvű kifejezésekkel és tanulgasd, olvass újságot, Rubik kockázz.
3/6 anonim válasza:
Vágjál te is pofákat, nekik bejött.
5/6 anonim válasza:
"Nem lehet telefonozni"
Vannak ilyen sulik? Tök jó. Hogyhogy nem lehet? Amikor bemész reggel, le kell adni a telefont? Vagy hogy érik el, hogy ne telefonozzatok?
"Az osztályban persze a fiúkal jól kijövök de mégse lehetek folyton velük."
Dehogynem! Nem is értem...
Egyébként: igyál, egyél, menj vécére, menj át a következő óra termébe, és már vége is a szünetnek. Ha mégsem, akkor rajzolj, gitározz, menj egy kört az udvaron, vagy csak úgy, az épületben.
6/6 A kérdező kommentje:
Köszi az ötleteket ! A "fekszem a padont" lehet kipróbálom.
Nos a mi sulinkban egyszerűen ha meglátják a telefont elveszik.
2017. szept. 14. 22:02
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!