Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért jártam úgy hogy egy lány iskola társammal szeretem volna suli szünetben is beszélgetni de nem akart ebbe bele egyezni, szégyelt engem?
Figyelt kérdés
Régebben volt ez a helyzet most már ki jártam a sulit de azért aggasztó hogy engem szégyel ha személyes kapcsolatot szeretnek kialakítani vele e helyett csak a Facebookon tudtunk beszélgetni egymással nagyjából. Meg voltunk haragban is egymással de meg oldott a helyzet most már csak a Facebookon tudunk beszélgetni egymással ismerősileg de ez nem fontos. A múltban történt esetre irányul a kérdésem.2017. jún. 4. 08:06
1/3 anonim válasza:
Legegyszerűbb, ha megkérded tőle a fészen, hogy van-e a dologgal valami különösebb gondja, vagy csak annyira azért nem jössz be neki?
2/3 A kérdező kommentje:
Értem köszönöm szépen a válaszodat.
2017. jún. 4. 12:42
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!