Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Szerintetek megéri sulit váltani?

Szerintetek megéri sulit váltani?

Figyelt kérdés

8 .os vagyok rühellem az ofőm.egy k... f.. .

Pár barátom van ott de összeségében az osztályom is rossz

Múlévben jöttem át ebbe a suliba mert a régi sulimból a lb.elköltözek meszi re így nem maradt ott egy normális ember.

Az első naptól kezve én vagyok az ostály hülyéje arról nem is beszélve ,hogy állítól jó "hírű" suli jó tanárok minden happy egy f.... .Na szerintetek váltsak sulit ?

2017. szept. 12. 16:32
 1/6 anonim ***** válasza:
Olyan opció nincs, hogy te vagy az elcseszett, benned van a hiba és te csinálsz valamit rosszul nem pedig a suli van ellened?...
2017. szept. 12. 16:41
 2/6 A kérdező kommentje:
#1 semmit nem csináltam ha akárkit megkérdezek mindenki azt mondja egy hülye tanár egyszer mesélte azt, hogy leköbdös és rohadt almával dobál le az erkélyről
2017. szept. 12. 16:46
 3/6 A kérdező kommentje:
Már első nap én voltam a hülye
2017. szept. 12. 16:47
 4/6 anonim ***** válasza:
Csak úgy indok nélkül nem mondják azt valakire első nap, hogy te vagy a h.lye. Az, hogy az előző iskolában sem tudtad megállni a helyed a barátod nélkül pedig gyanúsabbá teszi a dolgot. Semmi garancia, hogy máshol jobb lesz.
2017. szept. 12. 16:49
 5/6 A kérdező kommentje:
Ok akkor hadjuk
2017. szept. 12. 16:52
 6/6 anonim ***** válasza:
Szégyen ez az ország. Na mindegy. Szerintem válts. És ha van rá lehetőség pereljétek be a tanárt.
2017. szept. 13. 16:17

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!