Miért szekálnak a végzősök?
Sziasztok! Most kezdtem a kilencediket, és volna pár kérdésem, problémám: A suliban az óra végén kimegy a tanár, én szépen elkezdek kajálni, erre azt veszem észre, hogy az osztályterem ajtaján beömlik kb. 20 végzős. Odajön az egyik hozzám, én szépen kezet fogok vele, és bemutatkozok, erre azt kéri, hogy húzzam le a cipőmet. Az én válaszom egyértelműen nem volt, erre nekemront kb. 4 srác, és kirángatnak az osztályból, közben letépik a cipőmet a lábamról. Elkezdtek vezetni mezítláb a folyósón, és közben a sok primitív végzős majom körülöttem röhög, s jártatják a szájukat. A kis séta után, szerencsére jött egy tanár és elkergette a végzősöket. Ebben az esetben a visszatámadás tudtommal önvédelemnek számít. 2 éve járok aktívan taekwondora és ott rengeteg olyan pillanattal kerültem szembe, ahol a támadóimban elég komoly kárt tudtam volna okozni. Nem ellenáltam teljes erőmből, mert eszembe jutott, hogy az egyik ismerősöm mondta, hogy gólyabálig szívatják a végzősök az újakat, mert ez valami suliszokás vagy mi. (és nem akartam elintézni azt, hogy lehúzzák a magaviseletem) Én annak ellenére, hogy TKDzek mindig az erőszakot választom a legutolsó megoldásnak, de pár edzőtársam felajánlotta, hogy szívesen segít megnevelni azokat a srácokat. TEHÁT a legnagyobb kérdésem az lenne, hogy álljak bosszút, vagy ignoráljam ezt a majomkodást?
15/F
Igazad van! Majd írd meg, mi volt! Privátot is írhatsz! E azért több mint egy szimpla gólyaavató.
Amúgy nem te vagy az első, akit ilyen undorítóan megaláztak:(
Azt vágnám fejbe, aki kitalálta ezt..... Ez nem csak szimpla szivatás.
#12 A kamerafelvételnek köszönhetően az egyik srácnak levonták a magaviseletét és 3 kapott figyelmeztetést. A többi végzős srácot, akik ott voltak, és beleavatkoztak ebbe,(de nem csináltak semmi komolyat, max meglöktek) az osztályfőnökük elrendezte. Mondhatni, szépen elismerték, amit tettek, és bocsánatot kértek.
#14 Azzal, hogy nem alkalmaztam önvédelmet segítettem magam az ügyben, mert teljesen ártalmatlannak nyílvánítottak. Ha szájba rúgtam volna egy csávót, akkor talán el is törtem volna az orrát és ezzel simán rendőrségre is terelődött volna a dolog. Én örülök, hogy ennyivel megúszták, és én is.
Köszönöm a válaszokat, és hogy segítettetek a problémám megoldásával.
További szép napot kívánok!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!