Kezdőoldal » Emberek » Tanárok, iskolatársak » Nagyon gáz vagyok, ha nem...

Nagyon gáz vagyok, ha nem mobilozok órán?

Figyelt kérdés

Az osztálytársaim kb harmada telózik szinte minden órán.

Messenger, Facebook, szelfik, játékok.

Én viszont nem, egyrészt mert a telefonomon nincs semmi és a net sem működik rajta+ a Messenger se fut el, másrészt félek, hogy lebuknék, mert elöl ülök, harmadrészt, elfoglalom magam mással.

Ez mennyire ciki így gimi 9.-ben?

2017. szept. 7. 16:25
1 2
 11/13 anonim ***** válasza:

Egyáltalán nem vagy az. Legalább figyelsz az órán, ezáltal könnyebb dolgod lesz a dolgozatoknál, és az azokra való felkészülések alkalmával. (Bár, ezt a fantasztikus generációt ismerve dolgozatnál úgyis azt fogják csinálni, hogy lefotózzák a füzetet, aztán mehet a puskázás...)

Inkább azok a nevetségesek, akik annyira nem tudnak mit kezdeni magukkal, hogy nekiállnak telefont nyomkodni a tanórán.

2017. szept. 9. 14:00
 12/13 anonim ***** válasza:
Nyilván nem, bár őszintén nem értem, hogy bírod így ki az összes órátokat. Gondolom nálatok is vannak halálian unalmasak. Bár még nagyon év eleje van, lehet később te is "rossz" leszel majd.
2017. szept. 19. 15:06
 13/13 A kérdező kommentje:

Firkálok, eszek, beszélgetek, szóval korántsem csak ülök és csüngök a tanár szavain.:D

Hát, ha olyan telója van az embernek, ami csak telefonálásra jó, azzal nem sok mindent tud az órán kezdeni:S

2017. szept. 19. 15:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!