Milyen kifogást találjak ki, hogy holnap ne keljen tornázzak torna órán?
Lány vagyok, és igazából hát megjött a mensi és férfi a tanár.Nagyon ciki lenne előtte is mondani,hogy megjött...de nálunk úgy van,hogy sorba állnak akik tornáznak,akik nem azok hátrább a tesi terembe leülnek egy lócára. Na és hát akik ülnek azoktól sorba kérdezi meg,hogy milyen okból nem tornáznak,nagyon ciki lenne mindenki előtt azt mondani,hogy megjött.
Főleg,hogy van 2 barátnőm az osztályba és ha hallanák,hogy mensizek és azér nem tornázok akkor egész nap aval cikiznének és mikor mennék wcre betétet cserélni,akkor átnéznének fent a wcnél és látnának.(mellettem lévő wcben felállnak a wcre a suliba és átnéznek,simán látnak mindent).Nem tudom mire jó ez nekik de feszt fentről néznek...régebben lehajoltak és alulról néztek,mivel h az ajtók nem érnek le egész a földig. 😭
HELP!!!!
Jézusom, hány évesek vagytok?!
Amúgy teljesen nyugodtan tornázhatsz attól, hogy megvan. De ha annyit mondasz neki, hogy görcsöl a hasad, érteni fogja. (mondjuk megmondani sem ciki, teljesen természetes, mi gimiben, amikor úszni jártunk mindig kerek perec megmondtuk, hogy megjött). De ha ezt végképp meg akarod kerülni, akkor: szédülés/hányinger/megfázás/előző esti hőemelkedés/erős köhögés (nyilván, az előbbit akkor, ha az a típus vagy, akiről tudják, hogy 37 fokos "lázzal"nem rohan orvoshoz, utóbbi meg akkor, ha tényleg köhögsz legalább egy picit)/otthon felejtett tesicucc, stb.
Nem kell havonta kifogas,mert altalaba elkerüli a tesi órat:c eddig még vagy 2x jött meg pont tesi órákra(evel lessz 3) :cc
Köszönöm a válaszokat:c
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!